Aktywne Wpisy

bartlomiej_rakowski +767
Ja już gotowy, pół godziny mi zajęło zapakowanie butelek, tj. odkręcenie każdej, nadmuchanie, zakręcenie i ułożenie do wora (bo po pół roku co poniektóre się mocno zassały). Aż musiałem wziewy wziąć bo mnie płuca i krtań spuchła od dęcia w butle xD Wyszły 3x pełne worki 150L. Już wiem, że nie dostanę za to 150 zł, a z 15 zł bo bym ich z torbami puścił xD dzięki @ChlopoRobotnik2137 za weryfikację.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Bobokkk +8
źródło: temp_file4531419038790016610
Pobierz

Nawet w rodzinie lub na wsi niektórych obserwuję i widzę ci co chleja od młodości mają bujne włosy bez zakoli i zero siwych po 40tce,
A ci co nie piją mają już w połowie łeb siwy i łysy.
#przemyslenia #obserwacje #oswiadczenie #takasytuacja #wypadaniewlosow #lysienie #wlosy #barber #fryzjer #chadowezycie #takaprawda #uk #wyglad #wychodzimyzprzegrywu #mirkokoksy #testosteron
Ale ja mówie o sytuacji często gdzie bracia z mają różne style życia i ten chlejus ma lepsze włosy i nie siwe,
Do tego trzeba dodać niższe stężenie testosteronu we krwi w ogóle, bo organizm jest wycienczony ciągłym regenerowaniem zniszczeń, spodowodwanych przez truciznę jaka jest etanol, w takich dawkach przynajmniej.
Natomiast bracia ich co żyją normalnej mają łysiny i siwe włosy,
Grupa obserwacyjna około 10 chlopa