Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +73
Mireczki co się dzisiaj odwaliło to ja nawet nie
Pojechałem se w jedną stronę do pana weterynarza Uberem, się pytam ziomeczka czy będzie problem, bo kotka psotka, a ten że luzik arbuzik i dostał później tipa za piątala. Co się cholera owyła po drodze to aż żal mi ziomka xD
Dostała cztery zastrzyki i termometr do d... ale o dziwo na spokojnie wszystko.
Problem
Pojechałem se w jedną stronę do pana weterynarza Uberem, się pytam ziomeczka czy będzie problem, bo kotka psotka, a ten że luzik arbuzik i dostał później tipa za piątala. Co się cholera owyła po drodze to aż żal mi ziomka xD
Dostała cztery zastrzyki i termometr do d... ale o dziwo na spokojnie wszystko.
Problem
źródło: 1000015867
Pobierz

Cześć mam nietypowe wyznanie może mi ktoś doradzi ale nie hejtujcie xD pls
Jestem dziewczyną 22 lata poszukuje partnera na wesele które odbędzie +20km za krk a więc moje pytanie brzmi czy znalazłaby się jakaś dobra duszyczka ktora byłaby w stanie mi potowarzyszyć na weselu lub po prostu dajcie mi jakieś strony gdzie mogłabym kogoś w miarę znaleźć na wesele za każdą odpowiedź będę wdzięczna
#wesele
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Nigdy nie rozumiałem o co chodzi z tymi partnerami na wesele. To jakieś udawanie przed rodziną że jest się w związku?
@mirko_anonim: Ktoś tak długo planuje wesele? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Flypho: chodzi o to żeby mieć z kim zatańczyć, miło spędzić czas. Nikt nie udaje że to jakis stały partner czy coś xdd
Ja byłem w taki sposób jako partner na dwóch weselach, na obu świetnie się bawiłem i polecam. Dobry sposób na poznanie się bo nawet raz w
@komakow:
Rozumiem, że na weselu na którym jest mnóstwo znajomych i rodziny nie znajduje się takich osób? Trzeba kogoś obcego z Internetu z braku laku sprowadzić? xD
Wesele to rodzinna szopka.
Ja chyba jestem ze zbyt normalnej rodziny, ale u mnie nigdy tak nie było. Straszne to jest, żeby rodzina kogoś gnębiła z powodu braku partnera na weselu.
@komakow: byłeś na dwóch weselach z całkiem obcymi osobami, które po prostu nie chciały być same czy byłeś z jakimiś znajomymi? Jeśli to pierwsze to jednak trochę dziwne.
Ale zapłacisz za wszystko?
Ja jestem z okolic Krakowa. Możesz walić na priv. Ale ostrzegam — jem jak świnia, bez opamiętania.