Aktywne Wpisy

uncle_freddie +353
Napiszę to m.in po to, żeby miał szansę zamknąć mi mordę bramką: nie rozumiem fenomenu Kamińskiego, dzisiaj sparaliżowany
#mecz
#mecz

czerwony_kmer +278
Dlaczego parkowanie pojazdów o DMC > 2,5 t jest nielegalne w polsce. Doskonały przykład widoczny na zdjęciu. Nowy chodnik już zniszczony przez dostawcę. On dostanie co najwyżej 100 zł mandatu, a naprawa chodnika wyniesie przynajmniej kilka tysięcy. Oczywiście go zgłosiłem, ale na odpowiedź SM jeszcze trochę poczekam.
pozdrowienia dla chłopskorozumowca @chudykbr
#samochodoza #uprzejmiedonosze #konfitura
pozdrowienia dla chłopskorozumowca @chudykbr
#samochodoza #uprzejmiedonosze #konfitura
źródło: zniszczony chodnik
Pobierz

Latem podczas żniw, kulturalnie robimy zdjęcie albo film i zgłaszamy gdzie trzeba. Niejednokrotnie już w poprzednich latach na wsi w okresie letnim musiałem cofać na wąskich drogach bo rolnik nie miał gdzie zjechać żeby się minąć. Teraz kulturalnie postoje i poczekam na patrol.
#prostest #strajk #strajkrolnikow #rolnicy #rolnictwo #warszawa #wroclaw #krakow #zniwa #kombajnboners
źródło: temp_file4053189998872566903
Pobierz@Aerwin: Sporo było takich wypadków. Teraz już się mniej o tym słyszy na szczęście
A zwrócisz takiemu uwage to wielce zdziwiony, że wieś nie należy do niego.
@l1pka: serio, jak myślisz co zostaje z kierowcy kiedy zderzy się z kombajnem z rozłożonym hederem?
źródło: kombajny_wypadki.jpg,koSClqujlWONq7eGZqs
Pobierz@goferek: Dwa lata temu u mojej babci na wsi był incydent, gdzie rolnik zahaczył hederem o drzewo i sie wywrócił. Najlepsze jest to, że to było jedyne drzewo na całej trasie od jego pola do gospodarstwa i zahaczył w drodze powrotnej xD