Aktywne Wpisy
kobiaszu +529
Chyba faktycznie trzeba prawnie wymuszać fabryczne ograniczenie prędkości bo inaczej się bydło nie nauczy i będzie jeździć z sądowym zakazem. Jaki sens homologowac pojazdy które jadą więcej niż te 180km/h jeżeli nie ma u nas w kraju drogi która pozwala legalnie tak szybko jechać? Niech se przyspieszają do setki w 3 sekundy ale kaganiec na 180km/h i koniec. Do tego surowe kary za ściąganie ograniczeń i problem się zmniejszy. W dzisiejszych czasach
sebek_r +358
Komentarz do tego, że Volvo chce fabrycznie ograniczyć prędkość w swoich samochodach. Nazywanie "mentalnymi niewolnikami" ludzi, którzy chcą bezpiecznie poruszać się na drogach xD Chcesz jeden z drugim sobie p-----------c to wypad na tor wyścigowy i parkuj tam swojego gruza bez homologacji, a nie stwarzaj zagrożenie na drogach, gdzie normalni ludzie chcą bezpiecznie podróżować.
#samochody #wypadek #majtczak
#samochody #wypadek #majtczak
Mirki pracujące zdalnie, a w szczególności ci którym bliżej do 30stki - gdzie staracie się poznawać kobiety??
Pytanie mógłbym i zadać pracującym stacjonarnie, bo poznawanie w pracy nie jest takie oczywiste a wręcz wielu nie chce z tego samego otoczenia, natomiast wiecie jaki jest zamysł: wiek robi swoje + wszystko dzieje się teraz online. Apki randkowe odpadają bo tam poziom ultra hard. Żałuję, że na studiach nikogo nie ogarnąłem, bo mam wrażenie że to był ostatni dzwonek no ale kto by wtedy wiedział że tak ciężko będzie za X lat, no i nie chciałem na siłę niczego tworzyć z pierwszą lepszą koleżanką z grupy tylko dlatego, że poszliśmy na p--o.
#homeoffice #pracazdalna #podrywajzwykopem #zwiazki #relacje #przegryw #blackpill #tinder #badoo #tfwnogf #samotnosc #agepill #wykop30plus #wykop30club #przegrywpo30
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Over
Nie staram się, już sobie ja dawno odpuściłem i zdechnę jako bezdzietny prawiczek.
Swoją poznałem na OkCupidzie, bo tam profile mają dużo miejsca na sensowne opisy i pytania quizowe też fajnie pomagają filtrować (chyba nawet po zarobkach, wykształceniu czy wadze można było parę lat temu)
Poza tym to jestem otoczony wianuszkiem kobiet na jeździe konnej: tam dorosły, szczupły facet może się poczuć jak jednorożec; babki też lubią diversity, a nie tylko kisić się we własnym sosie ( ͡°
@mirko_anonim: Generalnie to masz over dla chłopa. Lepiej poprzeglądaj tag #przegryw czy #blackpill, a żeby się trochę pocieszyć to też #mgtow.
Brutalna prawda jest taka, że jak przez 30 lat żadna kobieta cię nie porwała to nie masz tego, co w związku jest najważniejsze czyli wyglądu. Mówiąc innymi słowami jesteś po
@czlowiekproso: Brutalna rzeczywistość. Trym się tam. A-----l niby pomaga, ale tacy jak my łatwo się uzależniają, więc nie wiem czy warto.
@Zly_CzlowiekXD: pamiętam jak jedna ciotka za małolata mowiła mi, że szukaj teraz dziewczyny, jak nie znajdziesz do końca szkoły średniej to już kaplica. Wtedy myślałem, że to boomerskie p---------e starej baby, ale po wielu latach musze przyznać, że miala dużo racji. Myslałem, że poszukam sobie jakiejś na