Aktywne Wpisy

CrokusYounghand +97
Serio zawsze mnie zastanawiają ludzie kupujący całe zgrzewki wody butelkowanej, szczególnie w Warszawie, gdzie kranówka jest bardzo dobra. No i przy dostępności tanich i dobrych filtrów. Taki jeden filtr dafi na to oszczędność pewnie kilkuset złotych na wodę. A saturatory wcale nie są jakoś specjalnie droższe. Polak po prostu lubi przepłacać i cierpieć.
#takaprawda #przemysleniazdupy
#takaprawda #przemysleniazdupy
źródło: temp_file3796236024490569566
Pobierz
Ulic_Qel_Droma +335
#drogi #samochody #ruchdrogowy drodzy kierowcy, przypominam z rana, że kierunkowskazy włączamy przed wykonaniem manewru a nie w trakcie lub po.

Pamiętam też jak w 2003 uciekałem przed trzema dresami, którzy chcieli mnie skroić z komórki, której w ogóle zapomniałem z domu, więc dostałbym w------l gruby, bo nikt by w to nie uwierzył
W jednym tramwaju podeszło do mnie dwóch sebików, wyciągają mi słuchawki z uszu i chcą walkmana. Normalnie godziny szczytu, tramwaj pełen ludzi. Odepchnąłem jednego obijając o drugiego i wyskoczyłem z tramwaju tuż przed zamknięciem drzwi (oni chyba też mieli taki plan), a następnie szybko wsiadłem do drugiego tramwaju jadącego w przeciwnym kierunku. Dwa przystanki dalej inna ekipa chciała mnie skroić że sprzętu. Finalnie powiedziałem prawie
Ogólnie jak by nie patrzeć większoć z nas przeżyła jakoś te mroczne czasy XD. Większość też może
A jesteś za Polonią czy za Zawiszą?
"w Bydgoszczy było wiecej miejsc gdzie można było dostać w------l za nic, niż takich bezpiecznych XD"
Co prawda wyroki były śmieszne w sprawie grupy pruszkowskiej ale wystarczyło rozbić ją i nastąpił efekt