Aktywne Wpisy

Chcecie mieć dzieci? Ja nie chcę ale mam poczucie że powinienem. Boję się że w pewnym momencie włączy mi się instynkty tacierzyński i będzie już za późno. Czytałem o ludziach którzy mają z tego powodu ciężką depresje.
Uważam że bezdzietność to samolubny wybór. Moi rodzice dużo poświęcili żeby dać mi życie i źle bym się czuł gdybym się nie zrewanżował. Społeczeństwo bardzo potrzebuje nowych ludzi. Miałbym chyba wyrzuty sumienia szczególnie że też
Uważam że bezdzietność to samolubny wybór. Moi rodzice dużo poświęcili żeby dać mi życie i źle bym się czuł gdybym się nie zrewanżował. Społeczeństwo bardzo potrzebuje nowych ludzi. Miałbym chyba wyrzuty sumienia szczególnie że też
Planujesz potomstwo?
- Tak 42.6% (60)
- Nie 39.0% (55)
- Nie wiem 18.4% (26)

KarnetNaGlony +42
Prawie dziś wpadłem w pułapkę
źródło: temp_file1329606556760383759
Pobierz

Tak było.
Agresja i lęk idzie bardzo ze sobą w parze.
Poza tym...
Te całe gadanie o "szacuneczku" i "zasadach" bierze się z tego że taki patus często był wychowywany przez ojca który jak wchodził pijany do domu to ten gość jako dziecko nie wiedział czy ojciec go zbije czy nie... i dlatego oni PIEPRZĄ CIĄGLE O ZASADACH bo w ich domu
Wiele razy obskoczyłem kop w jaja, pięść w brzuch czy mele na ryj za nic, od przypadkowych typów na ulicy. Krojono portfele i zegarki, telefony później normalnie w biały dzień, każdemu kto wyglądał słabo. Generalnie taki kraków z perspektywy normika nastolatka to było jedne duże getto z wysepkami gdzie było bezpiecznie.
Jak już nauczyłeś
Z w--------m za darmo to bym nie przesadzał, ale co do dilerki to rzeczywiście przedsiębiorczy romowie nawet się z nią za bardzo nie kryją.
Gratulacje panowie i panie, przeżyliśmy ( ͡° ͜ʖ ͡°)