Aktywne Wpisy

Sonny86 +645

z0mb1e +333
Nikt tak nie oszukuje jak chinol.
Chiński producent laptopów Chuwi został przyłapany na sprzedawaniu procesorów 5500U podszywających się pod 7430U. Zmienili nawet identyfikację na poziomie firmware’u, więc nie dało się tego zauważyć, dopóki nie rozebrało się laptopa. Chuwi twierdzi, że to był błąd xD Przy czym grozi pozwami i żąda aby artykuł na ten temat został usunięty.
#komputery
Chiński producent laptopów Chuwi został przyłapany na sprzedawaniu procesorów 5500U podszywających się pod 7430U. Zmienili nawet identyfikację na poziomie firmware’u, więc nie dało się tego zauważyć, dopóki nie rozebrało się laptopa. Chuwi twierdzi, że to był błąd xD Przy czym grozi pozwami i żąda aby artykuł na ten temat został usunięty.
#komputery
źródło: _DSC3036-q82-w2560-h
Pobierz

Mirki, jestem 4 tygodnie po wstawieniu siatki przepuklinowej i wczoraj się trochę zapomniałem i przeskoczyłem przez płot bo nie miałem przy sobie kluczy do furtki. Jak przeskakiwałem to poczułem szybki ruch pod skórą w miejscu siatki jakby coś się przemieszczało i ból średnio-intenstywny i tak trochę pobolewało aż usnąłem. Dzisiaj po przebudzeniu nie czuję bólu. Czy to możliwe żebym sobie zerwał tę siatkę i dzisiaj nic nie czuł? I do kogo się zgłosić w ramach kontroli - jakieś USG czy coś innego co by rozwiało wątpliwości?
#przepuklina #zdrowie #lekarz #l4 #medycyna #choroby #szpital #usg
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim