Aktywne Wpisy

Lenalee +41
Smutno mi ;-;
Czaiłam się przez dwa dni i zrobiłam kilka podejść żeby ukraść czaszkę panu gawronowi (rip [*]) bo ciągle ktoś kręcił się w pobliżu, więc trochę wstyd było grzebać przy truchle. W końcu udało mi się ją zabrać, mimo że i tak jakiś dziadek z pieskiem widział co robię (no ale już było za późno żeby uciec z miejsca zbrodni)
Przeniosłam ją ponad kilometr żeby położyć obok mrowiska. Mrówki od razu
Czaiłam się przez dwa dni i zrobiłam kilka podejść żeby ukraść czaszkę panu gawronowi (rip [*]) bo ciągle ktoś kręcił się w pobliżu, więc trochę wstyd było grzebać przy truchle. W końcu udało mi się ją zabrać, mimo że i tak jakiś dziadek z pieskiem widział co robię (no ale już było za późno żeby uciec z miejsca zbrodni)
Przeniosłam ją ponad kilometr żeby położyć obok mrowiska. Mrówki od razu

źródło: DSC00036
Pobierz
stam +122
#mecz proszę, niech ktoś światły mi wyjaśni, bo może ja się k---a nie znam, dlaczego za rękę Realu sędzia nie podyktował karnego, a anulował gola barcy po zagraniu ręką zawodnika, skoro w obu przypadkach ręka nie była celowym zagraniem, ale jednak poszerzyła obwód ciała?? To jest to drukowanie meczu czy tylko moja nieznajomość przepisow? XD
Wy też tak żyjecie? Ja to tak bym nie mógł. Zapytałem o to parę osób i oni mówią, że to normalne i o co mi w ogóle chodzi. Ktoś tu chyba jest nienormalny i wychodzi na to, że ja ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#kiciochpyta #polskiedomy #patodeweloperka
A tak na powaznie to malo za granice jezdzisz :P NIkt sie tym nie przejmuje.
@NaczelnyAgnostyk to nie chodzi, że się gapie, bo w sumie mnie nie obchodzi co ktoś tam robi, ale jak przechodzę obok to kątem oka widzę innych i mi by to przeszkadzało a oni nawet firanki nie założą.
Swoja droga... malo mnie interesuje co ktos ma w chacie :P
Ale to nie było w polsce.
Ludzie za darmo sprzedają swoje dane firmom, godzą się na podsłuch 24/7 przez telefon i "smartne" urządzenia.
Siedzenie z wywalonym dydolem w chacie z odsłonięta firanka jak najbardziej wpasowuje się w aktualny trend.