Aktywne Wpisy

wykopowa_ona +1036
źródło: temp_file8281088735139722680
Pobierz
Mirki, chwalę się. Mój mały zespół w moim dużym korpo rozrasta się, a ja od przyszłego miesiąca będę miał w sumie 12 osób pod sobą. Zawsze chciałem być managerkiem i rządzenie innymi i nadawanie kierunku było moim celem zawodowym. Teraz czuję, że ten cel został osiągnięty.
Nie jest to dużo, ale i tak jestem z siebie dumny.
#pracbaza #korposwiat #praca
Nie jest to dużo, ale i tak jestem z siebie dumny.
#pracbaza #korposwiat #praca

#swieta
My się zajadaliśmy pieczonym schabikiem z duszonymi pieczarkami, były ciastka i ciasteczka, a ona siedziała o tym ryżu z kurą odważonym.
I niby fajnie, bo determinacja, dyscyplina i samokontrola godna podziwu - kiedyś się zajmowała kulturystyką, a teraz zajmuje się wstrzykiwaniem sobie wszystkiego wszędzie, gdzie się
Haha to jest clue całego tego prześmiewczego wpisu. Nie spotkałem nigdy środowiska, które by bardziej było przekonane o byciu pępkiem świata, niż te siłowniano-kulturystyczne. Oni wszysy są serio przekonani, że trmat ich sylwetki i wynikow siłowych, tak bardzo interesuje wszystkich innych jak ich samych xD zderzenie z realiami jest często okrutne
To juz raczej nie jest samokontrola tylko chorobowy poziom nerwicy xD
Wygląda na dobrze po 40, a ma 20+. Może 24, dokładnie nie wiem - rzadko się widujemy.
A do tego wyglądu dołożyła to, że zachowuje się jak słodka idiotka. Ale no jak z obrazka - zdrabnia wyrazy, mówi jakby miała zatkany nos,