Aktywne Wpisy
damienbudzik +238
Czy niektórzy naprawdę nie słyszą swoich myśli? Lol, w jaki sposób oni "myślą" w takim razie?
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
ElectroNICK +151
Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w
Ehh panowie jak to możliwe że każdemu się udało życie tylko nie mi? Czemu to akurat na mnie trafiło? Przeglądam nałogowo co u starych "znajomych" i mam ból d--y że im się udało..
- wspólne kolacyjki, wypady, foteczki z kina, restauracji, wspólne wakacje, wspólne urodziny, święta, sylwestry
- spotkania ze znajomymi, każdy non stop na weselu u kogoś, imprezki latem, domówki
- każdy założył szczęśliwą rodzinkę, porobili dziaciaki
- każdy albo się buduje albo pokupowali mieszkania i wiją sobie gniazdko
Wmawianie nam przegrywom, że tak na prawdę są nieszczęśliwi to cope. Nie da się tak udawać, to nie jest do podrobienia że non stop wrzucją story we dwoje okazując sobie uczucia, spotykając się ze znajomymi, korzystając z życia. NIE DA SIĘ tak udawać cały czas. To oni wygrali.
#przegryw #depresja #feels #samotnosc #tfwnogf #blackpill #suicidefuel #zycie #zwiazki #relacje
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: nic wielkiego a druga polowka ci szczescia nie da jak jako singiel nie jestes szczesliwy (no i szczescie powinno zalezec tylko od
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Weź sobie do serca słowa @Obronca_Przegrywow bo mądrze gada
Ale wiesz że to po prostu klasyczny gaslighting i próba dowartościowania się kosztem takich osób jak ty?
@mirko_anonim: kobieta nie daje szczescia, kiedy ty sam go nie jestes w stanie sobie zapewnic. napisalem to w komentarzu, na ktory odpowiedziales. znalezc mozesz juz teraz, ale to nie bedzie prawdziwe szczescie, tylko omylne, cos jak z narkotykami, uzaleznione od drugiej osoby, ktora jak zniknie - to bedzie jeszcze gorzej niz bylo. szczescie
dla urozmaicenia zycia? dla jeszcze wiekszego szczescia? dla przyjemnosci? poza tym, to nie bedzie milosc, jesli to bedzie wynikalo z potrzeby posiadania. no i wlasnie - byli w zwiazku. wiec jak juz byli i maja doswiadczenie, to moze lepiej posluchac takich ludzi niz probowac wychodzic na madrego? btw - tez kiedys mialem podobny mindset do was, choc przegrywem nigdy nie bylem. no ale