Wpis z mikrobloga

Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w zakładzie pracy Islamistów to nie wyrzucajcie butelek z toalety. #pracbaza #islam
  • 132
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ElectroNICK: Na bliskim wschodzie i większość krajów Azji nie używają papieru tylko się podmywają po sraniu. Czasami montują takie małe węże z wodą przy muszli do opłukania rowa. Polecam! Raz spróbujesz i już nigdy nie wrócisz do rozmazywania kału papierem.
  • Odpowiedz
@ElectroNICK U nas kiedyś wparowała policja w pracy bo ktoś znalazł butle. Ale to była butla do nagrania zioła xd Wparowała policja z narkotestami. Cześć miała farta bo okazało się że te na zioło nie wykrywają a--------y, a tam większość na tym
  • Odpowiedz
@CherryJerry: po co się w---------z jak nie wiesz o czym i do kogo piszę?

Pisałem do kolesia który wychwalał podmywanie się wodą z butelki, że gołą dłonią po głównie jeździ. Bo z butelki nie ma takiego ciśnienia, żeby domyć. To nie bidet.

I ja używam mokrych chusteczek i w domu i pracy mam zawsze paczkę.
  • Odpowiedz
  • 22
@Filipterka25 papierem można wytrzeć punktowo, nie trzeba rozsmarowywać. Natomiast jak oni się podmywają, żeby woda z gównem nie spływała po jajach? Nie powiem że chciałbym zobaczyć, ale jestem ciekaw
  • Odpowiedz