Aktywne Wpisy
corvvus +82
To co napiszę, zapewne striggeruje wiele osób i zwyzywają mnie, ale wbijam ch*j w to.
Mam 25 lat, w zeszłym roku skończyłem studia. Pracowałem 3 miesiące po nich, teraz nie pracuję, więc można powiedzieć, że prowadzę #neet . Łącznie w swoim życiu przepracowałem może kilka miesięcy, całe studia dzienne nie pracowałem. Utrzymywali mnie rodzice, nie były to wielkie pieniądze, ale te 2, potem 3 tysiące zł miesięcznie pozwalały jakoś żyć. Miałem czas
Mam 25 lat, w zeszłym roku skończyłem studia. Pracowałem 3 miesiące po nich, teraz nie pracuję, więc można powiedzieć, że prowadzę #neet . Łącznie w swoim życiu przepracowałem może kilka miesięcy, całe studia dzienne nie pracowałem. Utrzymywali mnie rodzice, nie były to wielkie pieniądze, ale te 2, potem 3 tysiące zł miesięcznie pozwalały jakoś żyć. Miałem czas
Antibambino +11
#programista15k #pracazdalna #pytanie
@discoBambo: świetny pomysł, żeby zostać całe życie sam
@ptr55: w bardzo małym mieszkaniu relatywnie blisko centrum, żebyś miał ochotę jak najczęściej wychodzić na miasto, korzystać z życia, poznawać nowych ludzi i znaleźć sobie drugą połówkę, żeby żyło ci się lepiej. Jak już się wyszalejesz to kupisz sobie coś pod miastem, a mieszkanie będziesz mógł wynająć.
@WyjmijKija: a co w tym złego?
czemu akurat w bardzo malym?
@discoBambo: Większość ludzi, których się zna przez życie to są losowi ludzie
Większość ludzi ma jakieś zainteresowania. Znaczna część ludzi uświadamia sobie,
nie wiem jaka jest twoja definicja bardzo malego, ale nie chcialbym gnic w 25 metrach
pozatym jezeli pracuje zdalnie to dla zdrowia psychicznego przydalby sie oddzielny pokoj na biuro
z nudów się zacznie robić głupoty dosłownie
jak masz z 40 lat to spoko, już możesz odnaleźć spokój w swoim ogródku, czy książce nawet jak to są samotne chwile
ale jak masz 25 / 30 lat to
Dokładnie.
@tellet: Dla mnie ta okolica jest nie do życia... Tak jak w Polsce mało wychodzę z domu, tak tam wolałbym chyba nie wychodzić nigdy. Klimatyzacja i ludzkie warunki w pomieszczeniu.
@Dietetyq: Dlaczego w ogóle zakładacie, że wszyscy muszą to robić? Ja np. tego w ogóle nie lubię. Spędzałem czas w ten posób tylko ze znajomymi.