Aktywne Wpisy
kutasoglu +16
Tak szczerze, to mnie zajebiście wymęczyła ta faza grupowa. Mało ciekawych meczy, gówniane pory, większość meczów o pietruszkę, bo jeszcze 8 drużyn z trzeciego miejsca wchodzi. Ostatnia kolejka zamiast być na żyletki, to niektórzy maja wyjebongo jak Norwedzy. Nie ma nawet walki o miejsce pierwsze w grupie, bo niekoniecznie drabinka ratuje.
Nie wiem. Może tylko ja tak mam, ale dla mnie fazy grupowe to było zawsze takie święto mistrzostw. Dwa zespoły odpadają, dwa
Nie wiem. Może tylko ja tak mam, ale dla mnie fazy grupowe to było zawsze takie święto mistrzostw. Dwa zespoły odpadają, dwa

ukojenie +29
Tysiąc euro miesięcznie obróciło sukces polskiej gospodarki w pył.
#antykapitalizm #kapitalizm #gospodarka #polska #finanse #bekazlibka #januszebiznesu
#antykapitalizm #kapitalizm #gospodarka #polska #finanse #bekazlibka #januszebiznesu
źródło: 1
Pobierz

Mirki zerwaliście kiedyś z kimś pomimo uczuć? Od kilku miesięcy się z kimś spotykam, podoba mi się bardzo i lubię spędzać z nią czas, ale chyba mamy rozjazd charakterów. Ona chciałaby spędzać dużo czasu razem, mi wystarczy raz/dwa w tyg, ona chce coś robić, łazić, zwiedzać, ja wolę bardziej domowe spędzanie czasu, w innych kwestiach też chyba się różnimy, zaczyna to wychodzić. Niemniej jednak chce z nią być i lubię z nią spędzać czas. Ona mi mówi otwarcie o swoich potrzebach i rozmawiamy o tym, ale sam nie wiem czy takie zbytnie zmienianie siebie pod kogoś ma sens? Jakie macie doświadczenia w takich różnicach związkowych? Zerwaliście kiedyś z czysto pragmatycznego powodu pomimo chemii? To moj pierwszy poważniejszy związek i czasami się zastanawiam nad tym czy tak ma być czy nie.
#zwiazki #randki #tinder
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ty tu uprawiasz FBW, a nie związek
Co to znaczy?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@Kitku_Karola:
Ale zanim się zamieszka razem to dojazdy trochę odbierają chęć do częstszego, niż dwa razy w tygodniu, spotykania.