Aktywne Wpisy

DrTRAPH0USE +16
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Umeraczyk +12
Zarwałem nockę na granie w kąkuter xD
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Nie wiem. Może tylko ja tak mam, ale dla mnie fazy grupowe to było zawsze takie święto mistrzostw. Dwa zespoły odpadają, dwa grają dalej, ale przy formacie z mniejszą liczbą drużyn - grupy były bardziej wyrównane. Teraz to wszystko takie jakieś meh. Niby "niespodzianki" są, ale to głównie remisy, bo część drużyn gra na pół gwizdka jak sparingi. Za dużo tych krajów.
No i pominę już fakt s----------a fify i ich przyznawania miejsc na mundialu. Nie grają Włochy, Dania, Serbia, Polska, Węgry, Ukraina, a oglądamy Uzbekistan, Jordanię, Katar, Haiti, Kurakao, czy Tunezję.
Wiem, że heheszki, ale będąc w grupie eliminacyjnej z tym zestawem drużyn, to każda wymieniona która nie pojechała - wyszłaby z pierwszego miejsca. Nawet Polska, o dziwo. Nie ma Dzieci z Bullerbyn, to byśmy awansowali i to pewnie w ligowym składzie.
Nudy, nudy i nudy. Liczę na fazę pucharową, ale to też już nie to. Bo meczów mało, już trzeba czekać.
Nie wiem, z-----i mi mistrzostwa trochę :/
#mecz #pilkanozna
tez uwazam, ze te grupy nie maja sensu z wyjsciem z 3 miejsca
To faworyci do tytułu mistrza świata.
W jednej tylko kwestii się nie zgadzam - jakie drużyny pojechały. 16 drużyn z jednego kontynentu to i tak dużo. A wystarczy popatrzeć na baraże strefy UEFA żeby zobaczyć kogo jeszcze Europa mogła była wysłać:
Dania? odpadła w barażowym finale z Czechami. Sorry ale Czechy na
@kutasoglu: Nie zgadzam sie. Kilku teoretycznych ogorow namieszalo w szykach faworytom przez co wyszly ciekawe mecze, plus dzieki temu, ze 3 miejsce moze dac awans, mecze 3 kolejki, gdzie graja najslabsze druzyny, bylyby wlasnie o pietruszkę, a tak jest o cos. A najlepsi nadal walcza o 1 miejsce.