Wpis z mikrobloga

@Jadowityssak: nie jestem #przegryw ani #incel ale ja tu widzę remis xD
P0lki są właśnie takie jak tam opisano, czyli przegrywy macie rację co do p0lek.
Z drugiej strony p0lki mają rację co do was, przecież wy w przytłaczająćej większości popieracie zakaz aborcji bo was nie dotyczy i nie będzie dotyczył. A znalezienie przegrywa który nie głosuje na konfedepis graniczy z cudem xD
@LatajacyJeczmien Jak zarobi na tym 100 tysięcy w rok to będzie sukces. Uwierz mi, w Polsce by z tego wyżyć, na prawdę musi się sprzedać potężny nakład. To jest napisane tak kiczowatym językiem i z tezą w przekazie, że nie ma szans. Pomijając już jak wąskiego grona osób dotyczy ten problem. Wydaje mi się, że głównie właśnie tzw. "przegrywy", z ciekawości będą kupować te pozycje. Jak poczytają te bzdury, szybko okaże się,
: @siepan aha czyli Julki nie chcą przegrywa bo nie popierają aborcji xD no ludzie kochani, wy tak na serio? Większość przegryrow nawet nie ma poglądów politycznych.a konfederacja jest jedynym ugrupowaniem które ma jakiś program dla mężczyzn a tylko tylko mordowanie dzieci do 9 miesiąca i darmowe podpaski