Wpis z mikrobloga

@czescmampytanie: no 100% racji, ja się z tym zgadzam całkowicie. mężczyzni to jest całkowita porażka, spermienie z 50 innymi chłopami o jakąś brzydką karynę która ma z nich bekę, płacenie za wszystko, wyręczanie we wszystkim, mężczyzni w dużym stopniu sami na siebie to sprowadzili tylko szkoda że ja też jestem mężczyzną i również płacę za spermiarstwo tych podludzi. Ja samo "podrywanie" kobiet uważam za uwłaczające i upokarzające, na szczęście jak już
Jak nie jesteś chadem, który sprawia, że twoja kobieta ma ciągle mokro między nogami a inne kobiety ciągle próbują do Ciebie się zbliżyć to prędzej czy później skończysz jak ten małżcel.

@CloudSpanner: Możesz sobie być nawet chadem 11/10. Po wejściu w związek i tak pryska "czar tajemniczości", "radość pogoni za króliczkiem". Przestajesz być kojarzony jedynie z szalonymi, przyjemnymi chwilami bo poza nimi pojawia się również zwykła codzienność. Możesz skończyć dokładnie tak
Ostatnio spadek libido przerabiałem z żoną, krótka wymiana zdań albo się pakuje albo biorę sobie kochankę i seks jest codziennie. Kobietom z czasem trochę odwala i trzeba je przywołać do porządku. Oczywiście nie żartowałem, już byłem gotów wszystko załatwić.

@1masa: jesteś z nią tylko dla cipska? Teraz to tym bardziej powinna się spakować
@1masa: jaki rodzaj "odwalania" powoduje spadek libido i dlaczego trzeba ją przywołać do porządku wywołując strach i szantażując, przecież od takich zagrywek się jeszcze bardziej seksu odechciewa a takie zmuszanie to gwałt xD facet powinien zadbać o atmosferę i żeby kobieta też miała przyjemność czyli też ma jej coś w seksie dawać a nie tylko brać i potem chłop zdziwiony że jej się nie chce xD
córeczka będzie miała daddy issues przez które będzie za kilkanaście lat szukała pomarszczonych dziadów

@ehhcokolwiek: lol, daddy issues z nieobecnego ojca nie polegaja na szukaniu starych dziadów tylko niskiej samoocenie, bycia łatwo manipulowana przez facetów, szukania bad boyow bo oni będą emocjonalnie niedostępni ale za to jej przywalą co będzie namiastka atencji której łaknie; a przede wszystkim puszczanie się bo w pogoni za atencją od mężczyzn najłatwiej po prostu zaoferować seks.