Wpis z mikrobloga

Jest jakikolwiek sens wchodzić w stały związek?

@serniczek_z_rodzynkami: Jak nie jesteś chadem, który sprawia, że twoja kobieta ma ciągle mokro między nogami a inne kobiety ciągle próbują do Ciebie się zbliżyć to prędzej czy później skończysz jak ten małżcel.
  • Odpowiedz
@serniczek_z_rodzynkami nie żebym usprawiedliwiał ale będąc w kilkuletnim związku x lat temu miałem podobnie. Z koleżanką z pracy, i z koleżanką z zajęć. Obie starsze ode mnie, z tą drugą zresztą po rozstaniu z ówczesna partnerka się spotykałem. Nie wiem czemu, ale post opa nie wydaje mi się jakiś mega dziwny. Czasem chyba tak po prostu bywa...
  • Odpowiedz
@serniczek_z_rodzynkami: córeczka oczywiście będzie dorastała w piekle rozwodów i matki izolującej ją od ojca, zrzucania winy na ojca że r0zjje13ał małżeństwo i córeczka będzie miała daddy issues przez które będzie za kilkanaście lat szukała pomarszczonych dziadów 40letnich zamiast normalnych chłopaków w swoim wieku
  • Odpowiedz
@ehhcokolwiek: prawda jest taka, ze wielu mężczyzn samych siebie nie szanuje i nie powinno być w związkach, a potem wielkie zdziwienie ze żona takiego frajera też nie szanuje, a libido nie istnieje. tutaj akurat jest zbyt mało informacji, ale juz nie raz czytałem na wykopie historie totalnych beciaków, którym wstyd by było rękę podać.
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: no 100% racji, ja się z tym zgadzam całkowicie. mężczyzni to jest całkowita porażka, spermienie z 50 innymi chłopami o jakąś brzydką karynę która ma z nich bekę, płacenie za wszystko, wyręczanie we wszystkim, mężczyzni w dużym stopniu sami na siebie to sprowadzili tylko szkoda że ja też jestem mężczyzną i również płacę za spermiarstwo tych podludzi. Ja samo "podrywanie" kobiet uważam za uwłaczające i upokarzające, na szczęście jak
  • Odpowiedz
Jak nie jesteś chadem, który sprawia, że twoja kobieta ma ciągle mokro między nogami a inne kobiety ciągle próbują do Ciebie się zbliżyć to prędzej czy później skończysz jak ten małżcel.

@CloudSpanner: Możesz sobie być nawet chadem 11/10. Po wejściu w związek i tak pryska "czar tajemniczości", "radość pogoni za króliczkiem". Przestajesz być kojarzony jedynie z szalonymi, przyjemnymi chwilami bo poza nimi pojawia się również zwykła codzienność. Możesz skończyć dokładnie
  • Odpowiedz