Aktywne Wpisy
WenerowaAngela +33
Echh spanie w jednym łóżku ale pod osobnymi kołdrami to coś zajebistego.
Możemy dzieciuta wziąć bez kombinowania do łóżka, nie ma walki o kołdrę, stary nie narzeka że śpię w skarpetkach, albo że mam za długie paznokcie. Jedyny minus to to że nie można się fajnie przytulić w nocy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Możemy dzieciuta wziąć bez kombinowania do łóżka, nie ma walki o kołdrę, stary nie narzeka że śpię w skarpetkach, albo że mam za długie paznokcie. Jedyny minus to to że nie można się fajnie przytulić w nocy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Patanou +1
czy taki komputer wystarczy na początek kupowany głównie w celu korzystania z różynch narzędzi AI, bardziej podstawowch?
Procesor: Intel® Core™ i7 3770 3.4 GHz ( 3,9 GHz Turbo Boost )
Pamięć RAM: 16 GB DDR3
Dysk: 1000 GB SSD
Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 1050Ti
Zasilacz: Silent 500W ATX
czy 1800zł to dobra cena za nowy?
budżet max 1800zł
#komputery #pytanie #informatyka #programista15k
Procesor: Intel® Core™ i7 3770 3.4 GHz ( 3,9 GHz Turbo Boost )
Pamięć RAM: 16 GB DDR3
Dysk: 1000 GB SSD
Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 1050Ti
Zasilacz: Silent 500W ATX
czy 1800zł to dobra cena za nowy?
budżet max 1800zł
#komputery #pytanie #informatyka #programista15k
#pdk #heheszki #bekazprawakow
I szanuję ich za to POMIMO TEGO, że ja sam nie zawsze potrafię.
A wy, lewacy, właśnie dlatego ich nienawidzicie.
to troche na zasadzie 'pomyliłeś kolego odwagę z odważnikiem'
@Arsenazo czyli, że udają porządnych i wyznających jakieś zasady gdzie w rzeczywistości są pierwsi do ich łamania i życia wbrew temu o czym pieją. Jednocześnie ich konserwatyzm ogranicza się do 'mój ojciec tak robił to i ja tak będe robił' przy jednoczesnym totalnym wyparciu tego że świat nie stoi w miejscu i
Temat wypłynął kilka miesięcy później gdy wspomniane 2 osoby założyły konkurencyjną organizację i jednocześnie:
- wypromowali siebie
- skompromitowali konkurentów
I lewactwo to podłapało idealnie xDDD
@eltanol3000: Byku, nie zrozumiałeś użycia słowa "prawy" w kontekście tej dyskusji.