Aktywne Wpisy
inga +14
Temat: ashwagandha !
Jaka wybrać? Która naprawdę działa i pomoże?
Potrzebuję uspokojenia, wyciszenia, ale też energii, mniejszego odczucia stresu i przede wszystkim lepszej koncentracji, skupienia.
Pomóżcie! Tyle tego, że człowiek nie wie, co ma wybrać. Co sądzicie o https://allegro.pl/oferta/magnez-cytrynian-ashwagandha-gratis-kompleks-stres-relaks-sen-zmeczenie-17454070742 ?
#zdrowie #stres #dieta #suplementy #jesien #koncentracja #praca
Jaka wybrać? Która naprawdę działa i pomoże?
Potrzebuję uspokojenia, wyciszenia, ale też energii, mniejszego odczucia stresu i przede wszystkim lepszej koncentracji, skupienia.
Pomóżcie! Tyle tego, że człowiek nie wie, co ma wybrać. Co sądzicie o https://allegro.pl/oferta/magnez-cytrynian-ashwagandha-gratis-kompleks-stres-relaks-sen-zmeczenie-17454070742 ?
#zdrowie #stres #dieta #suplementy #jesien #koncentracja #praca

solejukowski +46

@sebastian_burczynos: no najlepsi sa tacy, co by chcieli przy laptopiku 14' w biurze pracowac, gdzie w domu masz 2-3 monitory, czesto 27 albo 49'
I nagrywane spotkania, gdzie ktos Ci pokazuje jak cos ogarnac albo na czacie wysyla prompty...
Ale pewnie, bede podchodzil do jakiegos boomera z---a do biurka, zeby mi pokazal rzeczy, ktorych nie mam jak zapisac XDDDD
Wspolczena kultura zapie'rdolu dla samego zapie'rdolu w mirka pokolenia Y
@papaj42: Nie sztuka pracować w FAANGu, sztuką jest się dostać. A obawiam się, że byś się zesrał na HRowej rozmowie razem z programista15cm ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@famir96: bardzo mozliwe, ja wcale nie jestem super wymiataczem. Za to znam granice i rozumiem biznes.
@famir96: to sie przenies do konsultingu, nie wmowisz mi ze klienta obchodzi cokolwiek poza tym, czy dowiozles to co kupil w terminie, ktory uzgodniliscie.
@famir96: no dziecko, bedziesz mi tlumaczyl czy ja sobie w zyciu poradze? Probujesz byc zabawny czy zalosny?
Nie pierwszy nie ostatni raz firmy dla mnie naginaja zasady zatrudnienia.
@famir96: Ja mam to w dupie, bo nigdy w życiu nie chciałbym tam pracować, dla mnie to nie jest żaden prestiż, a FAANG jest powszechnie znany z tego, że ich rozmowy rekrutacyjne są totalnie z p---y, najgorsze na jakie można trafić i nie mają żadnego odzwierciedlania w rzeczywistości. Nie
@CamusVevo: Prawda. A więc następuje naturalny konflikt interesów na linii pracownik-pracodawca. Pracownik chce robić jak najmniej i zarobić jak najwięcej a pracodawca chce mieć zrobione jak najwięcej i zapłacić jak najmniej. Z tej przyczyny z prostego powodu pracownikowi
Mądry wpis i zgadzam się z nim. A to co zacytowałem to jest to o co mi chodzi. Nie przyznawać się, bo po
@mirko_anonim: po to zeby sie wykopki zesraly, przeciez chyba nikt pelnosprawny umyslowo nie obwieszcza takich informacji na kanalach, do ktorych dostep moze miec pracodawca lub osoby z otoczenia profesjonalnego.
Chyba, ze jestescie typem czlowieka co ma fejsa i konto na 4programmers z prawdziwym imieniem i nazwiskiem XDDDD