✨ Obserwuj #mirkoanonim
Używaliście może z tych tanich pasków do garmina z allegro za 50 zł? Warto?
Mój oryginalny pasek silikonowy po jednym wypadzie na kajaki jest cały porysowany, a spływów na najbliższe 2 miesiące planuje z ekipą kilka. Z ekonomicznego punktu widzenia słabo wypada wydawanie 200 pln co kwartał na nowy pasek i stąd pytanie na tagu.
#garmin #smartwarch #coros #suntoo
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Używaliście może z tych tanich pasków do garmina z allegro za 50 zł? Warto?
Mój oryginalny pasek silikonowy po jednym wypadzie na kajaki jest cały porysowany, a spływów na najbliższe 2 miesiące planuje z ekipą kilka. Z ekonomicznego punktu widzenia słabo wypada wydawanie 200 pln co kwartał na nowy pasek i stąd pytanie na tagu.
#garmin #smartwarch #coros #suntoo
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
- Najlepsze
- Wszystkie komentarze

@mirko_anonim: używaliśmy tych tanich, ale sprawdzonych pasków z Ali i warto :)
PS. ale głównie do dziś używam oryginalnego i... nie jest porysowany (a był już na kilku spływach, upadek rowerowy zaliczył)... szacun :)
@mirko_anonim: Są ok. Uważaj tylko bo niektóre materiały mogą "uczulić", są np. osoby które na oryginał źle reagują :)
Dla mnie nylony na rzepy są najlepsze, a ten z alli jest lepsiejszy niż oryginalny garminowski nylon ;)
Nie lubię pasków z dziurkami, czasem ręce mi puchną, potem wracają do normy i przepięcie rzepa jest szybsze i łatwiejsze w ustawieniu niż standardowym pasku.