Aktywne Wpisy

ly000 +89
Próbuję zrozumieć co takiego ludzie widzą w typowym nowym budownictwie i nie rozumiem tego. Tak, tak, niech sobie każdy buduje i mieszka gdzie chce, no ale zebrało mi się na narzekanie.
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
źródło: image
Pobierz
mlody_sarmata_ +364
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

@Mannequeen: jesli mowisz o doroslym to rzeczywiscie ale jesli chodzi o dzieci to sprawa jest zupelnie inna. Zdecydowanie wole, zeby moje dziecko chodzilo do kosciola gdzie uslyszy, ze dobrze jest pomagac innym,sluchac rodzicow itd. niz na wystepy drag queen, z ktorego moze jedynie wyniesc chec zmiany plci
Drogi człowieku:
Dobro z perspektywy wiary, nie musi być dobre z perspektywy innej wiary lub innej kultury, zasad, mody.
Kiedyś składano ofiary z ludzi, krzyżowali lub palili na stosie za
@BlueTony: strasznie dziwne te jasełka
@BlueTony: Chyba Jasełka LGBT.
"Jednodniowy Jezus odkryty w żłobie został poddany późnej aborcji"
źródło: Screenshot 2023-05-24 at 08.58.50
Pobierz@Fipaj Czyli co tak dokładnie LGBT zrobiło opowi?
@Fipaj:
Weź przeczytaj jakąś książkę historyczną. Jedną na początek spróbuj.
@PoteznaBorowka: I przypomnij mi ilu soborów i ilu lat potrzebowali hierarchowie kościoła, żeby dokładnie ustalić co Jezus miał na myśli?
Wszystkim tam udało się być w danym momencie natchnionymi przez Ducha Świętego, czy myśleli samodzielnie i logicznie? Np. ustalając kiedy Jezus przebywał na ziemi w naturze ludzkiej, kiedy boskiej, a kiedy mieszanej? ( ͡°( ͡° ͜ʖ(
Btw. Beka z tych co dyskutują z pajacami którzy takie wpisy publikują, jak i z tymi którzy temu przyklaskują.
Jezus by ich pogonił w p---u, tak jak pejsów ze świątyni (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: temp_file.png3068163743823246452
Pobierz@PoteznaBorowka
@Viktor7874: Spokojnie ateisto, nie denerwuj sie. Jak bym ci teraz u-----------m reke przy dupie za kradziez, to uznalbys, ze to kara jest dla ciebie wlasciwa xD?
@topikPajak: blablabla. Kiedy proste logiczne myślenie rozwala twój światopogląd trzeba napisać "gimboateizm" i pożar ugaszony.
Tutaj jest czterolatka
https://twitter.com/kasiababis/status/1660939768052568064
jako czterolatka w przedszkolu grałam ciężarną Maryję na jasełkach i za kotarą udawałam że rodzę małego Jezuska którego potem co niedzielę widziałam wiszącego na krzyżu ale macie rację jakbym zobaczyła drag queen to dopiero by mi namieszało w głowie