Aktywne Wpisy

RoninX +798
ZA TYDZIEŃ ODZYSKUJĘ SWOJE ŻYCIE!
Wykopowicze! Chcę się z wami podzielić swoją radością, która być może da też niektórym z Was nadzieję na to, że może i waszej trudnej sytuacji życiowej dacie radę... nawet jeśli nie zwyciężyć to chociaż nie zostać pokonanym! :)
Od 10 lat [a mam 39] kopię się z przysłowiowym koniem o nazwie Choroba Parkinsona o wczesnym początku... neurodegeneracyjna... nieuleczalna... postępująca... niezrozumiana.
Odbierająca Tobie sprawność fizyczną, umysłową... kontrolę nad własną fizjologią... mimikę... mobilność... radość... i wiele innych rzeczy o któych zazwyczaj się nie mówi w naszym społeczeństwie.
Wykopowicze! Chcę się z wami podzielić swoją radością, która być może da też niektórym z Was nadzieję na to, że może i waszej trudnej sytuacji życiowej dacie radę... nawet jeśli nie zwyciężyć to chociaż nie zostać pokonanym! :)
Od 10 lat [a mam 39] kopię się z przysłowiowym koniem o nazwie Choroba Parkinsona o wczesnym początku... neurodegeneracyjna... nieuleczalna... postępująca... niezrozumiana.
Odbierająca Tobie sprawność fizyczną, umysłową... kontrolę nad własną fizjologią... mimikę... mobilność... radość... i wiele innych rzeczy o któych zazwyczaj się nie mówi w naszym społeczeństwie.
źródło: bbc
Pobierz
WielkiNos +321
Zaczęło się. Lincz profesora Bralczyka przez empatycznych i kochających psiarzy.
#psiarze #p0lka #bekazpodludzi #jezykpolski #bralczyk
#psiarze #p0lka #bekazpodludzi #jezykpolski #bralczyk
źródło: temp_file8275338075399405683
Pobierz

#szkola #bekazkatoli #heheszki
źródło: no-tak-bylo-nie-zmyslam-urban-w-stroju-biskupa
PobierzChyba tylko najgłupsi ignoranci myślą, że przed chrześcijaństwem nie było prawa i wszystkie chwyty były dozwolone xD
nie porównuj inscenizacji do prania mózgu w imie tworzenia nowych pederastów dla siebie
wiem ze katole w ten sposob tworza nowych katoli - ale nie porównuj tworzenia nowych pederastów - to inne bajki
Ale rozróżniasz jednorazowe bycie amatorskim aktorem od ideologii LGBT gdzie normalne według nich będzie to że np. stary 60 letni zboczeniec powie że identyfikuje się jako kobieta i rozbierze się w damskiej przebieralni na basenie w obecności twojej 7 letniej córki?
Czy jesteś za głupi żeby pojąć różnicę?
Nie odpowiadaj. To było pytanie retoryczne.
źródło: Screenshot_20230524_155231_Twitter
Pobierz@artiom143: udowodnij mi, że reprezentuję pogląd w stylu: "chrzescijanstwa ksiadz pedofil = dobro, gej = zło najwieksze" albo wyjaśnij cel tej swojej żałosnej, prymitywnej, chamskiej, tępej, obrzydliwej i typowej
@Fipaj: jak masz zatruty umysłu to głowa mała
*a jesteś żebym się miał przejmować lub brać twoją subiektywną opinię na poważnie? XDD@Fipaj: xDDDDD Tak samo biegunowo odlegli, jak leworęczni xD
Aleś sobie srogie oblężenie katolickiej twierdzy zafundował xDDDD