Aktywne Wpisy

petugh +1200
Ponad 3 lata ciężkiej pracy, a oto jej efekty. -55kg.
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
źródło: temp_file8658151187121454080
Pobierz
Partacze +110
I kto tu jest niby głupi my czy sebcel? Sobotni wieczór a ja siedzę i od półgodziny słucham tego szaleństwa, myślę że wszyscy zostajemy zrobieni w bambuko metodą contrawise, a Pan Sebastian z ukradzionego czasu buduje imperium #sebcel

A co do szczęścia to każdemu daje je coś innego, więc byś musiał powiedzieć co cię kręci. Imprezy, kultura, baza wypadowa na wycieczki, dużo zieleni, szeroki rynek pracy w danej branży itd.?
@ravau: tak właściwie to co jest takiego straszliwego w życiu w Polsce? :p
Pomijając że wykopki znają tylko 4 miasta w Polsce xd
Przeprowadziłam się tutaj 6 lat temu i mimo możliwości prZeprowadzki gdzie indziej to zostałam :)
@Ulfric_Stormcloak: głodowe pensje, wysokie ceny w sklepach, ceny energii oraz paliwa nie mające odniesienia w niczym, horrendalnie drogie nieruchomości, skomplikowany system podatkowy, partie polityczne traktowane jak sekty
Myślałem że jakieś sensowne powody powiesz. Wychodzi na to że w angli robisz na zmywaku, bo jeśli w polszy nie ogarnąłeś pracy aby nie głodować, to w angli raczej kariery nie robisz, mam rację?
jesteś w stanie odnieść się do któregokolwiek zarzutu, czy nietrafne ad personam to szczyt twoich możliwości?
Zawsze narzekałem na Kielce bo korki bo januszeksy ale pozwiedzałem trochę Polski jako kierowca i zawsze jak wjadę do obcego miasta to zaczynam tęsknić patrząc na korki i dziury. Mam państwową robotę więc wybrałbym miasto typu Ustka :)
@Deska_o0: przecież sam napisałeś że w polszy jest bieda xd
Teraz swirujesz jaki to bogaty jesteś.
Skoro taki z ciebie bogacz, to jakim cudem narzekasz na ceny