Aktywne Wpisy

Melkovva_ +331
Jestem w kiepskim stanie psychicznym z powodów życiowych ale dodatkowo jak co roku muszę przetrwać bojkoty i internetowe ataki debili i bezmózgów dotyczące Jurka Owsiaka i WOŚP.
Szlag mnie trafia bo tak naprawdę wali mnie ta cała otoczka fundacji, wali mnie ile z tego pieniędzy zabrał a nawet jeśli zabrał to nie powiem gdzie to mam bo moje DZIECKO i tysiące innych dzieci ŻYJE dzięki sprzętowi który szpitale mają dzięki NIEMU i dzięki
Szlag mnie trafia bo tak naprawdę wali mnie ta cała otoczka fundacji, wali mnie ile z tego pieniędzy zabrał a nawet jeśli zabrał to nie powiem gdzie to mam bo moje DZIECKO i tysiące innych dzieci ŻYJE dzięki sprzętowi który szpitale mają dzięki NIEMU i dzięki
źródło: temp_file576183710148845188
Pobierz
#6poziomraka
Guess who's back bitches? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Operacja trwałą od 8 do 13. Sporo drugow, spore emocji.
Guess who's back bitches? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Operacja trwałą od 8 do 13. Sporo drugow, spore emocji.

Już nie mówiąc o tym, że często wystarczy wyłączyć internet i okazuje się, że Polacy na ulicach są całkowicie normalni i nie ulegają negatywnemu przekazowi medialnemu.
@Deska_o0: ale po co ja mam marnować czas na odnoszenie się do zarzutów takiego prostego hejtera jak ty?
Poza tym, zarzutów
@Fajrantboy: W rankingach "szczęścliwości", długowieczności, zdrowia, przestępczości, wynikach w edukacji bardzo korzystnie wychodzi zawsze Podkarpacie.
Byłem ostatnie u kolegi w Rzeszowie i muszę przyznać, że w porównaniu do Krakowa, to inny świat pod względem korków. Takie "korki" jak tam są przy godzinach szczytu, to nic w porównaniu do Krakowa. Gdzie po powrocie do domu nie widzę opcji, by gdziekolwiek jechać w miasto. Ten koleżka pracuje zdalnie,
źródło: mapa-szczescia
Pobierz@Ulfric_Stormcloak: hejter to od dziś ktoś kto pisze prawdę do której nie jesteś w stanie nawet się odnieść a co dopiero podważyć, miałem rację że dostarczysz mi jeszcze trochę śmiechu xD
Coventry jest bardzo ładne. Brzydkie miasta to Hull, Milton Keynes, Birmingham
Wady: kiepska komunikacja miejska, gorąco w lato
Zarabiam kilka średnich krajowych (25k) więc ciężko mi się odnieść na ile dla zwykłego zjadacza chleba z minimalną jest źle tutaj. Ogólnie mi się wydaje że ludzie są spokojni, nieruchomości relatywnie tanie, niska przestępczość.
Są niskie podatki, sam płacę 8,5% + ZUS, na b2b. Za granicą przy tych zarobkach płaciłbym znacznie więcej
źródło: FpZoS6faEAEvEQH
Pobierz@matthewonthego korki, bardzo mało miejsca na zaparkowanie, APARTAMENTY 30m2 za milion złotych, a wynajem zaczyna się od 2000 zł. Mówię ci mordo, wwa to jest życie!
@Fajrantboy: na emigracji ;)
@Ulfric_Stormcloak: Jakbym mógł zamienić obywatelstwo na FR, DE, USA, UK, Kanady, Nowej Zelandii czy Australii to już bym to zrobił. Wolę należeć do cywilizacji, niż do ekonomicznych analfabetów z krzyżem wbitym w mózg.