Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +244
Najlepsza praca aktualnie? Żadna, o której pisali na wykopie. Żaden hehe programista 15k, żaden freelancer, żadna działalność.
Najlepsza fucha obecnie to lekarz i nawet z tym nie dyskutujcie.
Przychodzi ktoś przeziębiony - Neosine, coś na nos/gardło/kaszel i spadaj
Przychodzi ktoś z anginą, zapaleniem - antybiotyk i spadaj
Przychodzi ktoś z problemami żołądkowo-jelitowymi - IPP i spadaj
Przychodzi ktoś z problemami o podłożu psychosomatycznym - jakaś pregabalina i spadaj
Najlepsza fucha obecnie to lekarz i nawet z tym nie dyskutujcie.
Przychodzi ktoś przeziębiony - Neosine, coś na nos/gardło/kaszel i spadaj
Przychodzi ktoś z anginą, zapaleniem - antybiotyk i spadaj
Przychodzi ktoś z problemami żołądkowo-jelitowymi - IPP i spadaj
Przychodzi ktoś z problemami o podłożu psychosomatycznym - jakaś pregabalina i spadaj
źródło: 483C498D-80D4-43D5-BA0F-B837DD8E0B3E
Pobierz
mirko_anonim +24
✨️ Jak podróż dookoła świata zrujnowała moje marzenia o rodzinie i domu Ⓘ
Czuję ogromny żal i resentyment wobec żony. Ponad 6 lat temu, krótko po ślubie, mieliśmy odłożone ponad 100k zł. Chciałem wtedy kupić mieszkanie, zacząć życie na swoim zamiast wynajmować, mieć stabilną bazę, żeby potem zakładać rodzinę. To był mój priorytet, jeszcze przed ślubem jasno mówiłem, że dom i dzieci to dla mnie najważniejsze cele w życiu.
W dodatku był to czas
Czuję ogromny żal i resentyment wobec żony. Ponad 6 lat temu, krótko po ślubie, mieliśmy odłożone ponad 100k zł. Chciałem wtedy kupić mieszkanie, zacząć życie na swoim zamiast wynajmować, mieć stabilną bazę, żeby potem zakładać rodzinę. To był mój priorytet, jeszcze przed ślubem jasno mówiłem, że dom i dzieci to dla mnie najważniejsze cele w życiu.
W dodatku był to czas

@Fajrantboy: tam gdzie masz najlepsze perspektywy dobrze płatnej pracy. Jak masz dobrą pracę to Wrocław jest wygodny i trochę cieplejszy niż reszta kraju.
@Ulfric_Stormcloak: nic takiego nie pisałem, naucz się czytać ze zrozumieniem a nie odrzucasz to co zostało napisane i odnosisz się do własnych urojeń
@Fajrantboy: Seul, Barcelona, Miami, Stockholm
@Deska_o0: nie ty pisales ten komentarz?
@Krisskow: przecież to ty mnie pierwszy zaatakowałes, a teraz wyzywasz ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Pijesz do zwrotu "głodowe pensje"? Tak 4k euro dla specjalistów to glodowa pensja, a nawet 3k uchodzi tu za dobrą
@Deska_o0: 99% ludzi na tej planecie tyle nie zarabia, ale okey. Głodowe pensje.
@Fajrantboy: Te najbliżej zachodniej granicy.
@przegro_pisarz: Kobiety mają więcej praw i mniej obowiązków niż mężczyźni, co jest napisane w konstytucji.
Żyjesz w bańce informacyjnej.
@przegro_pisarz: PiS to lewica.
Rozdawnictwo socjalne to wymysł lewicy. Baa to główny ich dogmat. Ehhhh...
@przegro_pisarz: głosuj więcej na populistyczna lewicę
Ps. Tylko nie pisz że konfa to prawica, bo to xD
W zasadzie w Polsce nie ma klasycznej prawicy. Takie są fakty. Programy partii nie są tajne. Można samemu zweryfikować.