Aktywne Wpisy
Marcinnx +293
Oliwer Wdowik truchta na 100m + wywiad
MIRROR
#paryz2024 #paryz2024gif
Przyjechałem aby się tym bawić, cieszyć
MIRROR
#paryz2024 #paryz2024gif
TimeyWimey +525
Wywiad tego Wdowika to jakieś kuriozum. Typ ma 22 lata i przyjechał się bawić, Świątek w wieku 23 lat była załamana mimo, że zdobyła brązowy medal. Tym się różni prawdziwy sportowiec, od turysty olimpijskiego. Tu nie ma co trenować, tu trzeba połowę wysłać do psychologa sportowego.
#paryz2024 #niestety
#paryz2024 #niestety
Wołam @Trelik @Hyrkan @alibaski @SezonBurz, którzy są na screenie - jesteście w skrypcie na liście osób zakopywanych.
Hej @wykop @a__s @m__b , wiem że macie na głowie teraz Wykop 2.0, ale manipulacje głosami to też jest ważny aspekt funkcjonowania serwisu jakim jest wykop, bo zniechęca wykopowiczów do publikowania treści.
#wykop #moderacja #moderacjacontent #afera #4konserwy #neuropamanipuluje #manipulacja #prawakijestrobota i profilaktycznie #polityka
@GodEmperorWasRight: Też widzę sporo Kacapskich onuc. Niemniej nie zgadzam się na manipulowanie treściami na wykopie.
Moderacja, czy tam administracja nie wiele z tym zrobi, bo sama Stecka promuje POwską propagandę z czym się od lat nie ukrywa.
@L3stko: Dzięki, dobra robota! Nie spodziewam się po tym miejscu niczego dobrego. Jakieś bany z doopy dawane przez moderatorów (de facto cenzorów) na portalu tworzonym przez użytkowników. Śmiech na sali! Ale, dobra nasza, niedługo będą
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Najlepiej to by było ukryć główna i wszystkie posty o niej