Panie ferdku jest afera. Funkcjonuje sobie taki dodatek, który podświetla wybranych wykopowiczów, których w zamyśle autora skryptu należy zakopywać i minusować. Dla testu zainstalowałem dodatek i rzuciłem okiem - oprócz znalezisk z konkretnych źródeł (co jeszcze jest w miarę OK), skrypt zaznacza wybranych użytkowników na zasadzie "wiecie co z nimi zrobić, wszystko na mój koszt" #pdk Działa na głównej, w wykopalisku, w komentarzach i na mirko..
Wołam @Trelik @Hyrkan @alibaski @SezonBurz, którzy są na screenie - jesteście w skrypcie na liście osób zakopywanych.
Hej @wykop @a__s @m__b , wiem że macie na głowie teraz Wykop 2.0, ale manipulacje głosami to też jest ważny aspekt funkcjonowania serwisu jakim jest wykop, bo zniechęca wykopowiczów do publikowania treści.
Byłem tego prawie pewien.Jestem na liście.Jestem dumny ze lewacka komunistyczna wykopowa SBecja założyła mi karte.To znaczy ze uderzam w punkt.Rób dużego posta o tym #!$%@?.
@polskabialoczerwoni: autorem sryptu jest strach. Strach przed przegraną w wyborach.
A co do @Moderacja @wykop @a__s @m__b proszę o przyjrzenie się sprawie, a przede wszystkim skryptowi, który powstał, informuję, że zawsze walczyliśmy z manipulacją głosami na wykopie i teraz jest ten moment, żeby dokładnie przyjrzeć się sprawie.
Od początku upośledzonego Wykopu 2.0. piszę, że jego NAJWIĘKSZĄ zaletą jest to, że lewactwo i #neuropa nie ma już działających skryptów do zakopywania wolnościowego, merytorycznego contentu za pomocą fake kont i multikont. To że taki istniał wcześniej było oczywiste: ledwo coś dodałem, a tu dwucyfrowa liczba zakopów w kilka/kilkanaście minut.
I nagle np. konferencje Konfederacji bez problemu zaczęły wpadać na główną, bo są świetne i
@burneddevice: no przecież już od ilu miesięcy to się dzieje i nikt z tym nic nie robi, najpierw powinni zacząć od moderacji i wymienić ich wszystkich.
Wołam @Trelik @Hyrkan @alibaski @SezonBurz, którzy są na screenie - jesteście w skrypcie na liście osób zakopywanych.
Hej @wykop @a__s @m__b , wiem że macie na głowie teraz Wykop 2.0, ale manipulacje głosami to też jest ważny aspekt funkcjonowania serwisu jakim jest wykop, bo zniechęca wykopowiczów do publikowania treści.
#wykop #moderacja #moderacjacontent #afera #4konserwy #neuropamanipuluje #manipulacja #prawakijestrobota i profilaktycznie #polityka
źródło: neuropa_znowu_manipuluje
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2023-03-10 o 11.07.42
Pobierz@polskabialoczerwoni: autorem sryptu jest strach. Strach przed przegraną w wyborach.
A co do @Moderacja @wykop @a__s @m__b proszę o przyjrzenie się sprawie, a przede wszystkim skryptowi, który powstał, informuję, że zawsze walczyliśmy z manipulacją głosami na wykopie i teraz jest ten moment, żeby dokładnie przyjrzeć się sprawie.
Od początku upośledzonego Wykopu 2.0. piszę, że jego NAJWIĘKSZĄ zaletą jest to, że lewactwo i #neuropa nie ma już działających skryptów do zakopywania wolnościowego, merytorycznego contentu za pomocą fake kont i multikont. To że taki istniał wcześniej było oczywiste: ledwo coś dodałem, a tu dwucyfrowa liczba zakopów w kilka/kilkanaście minut.
I nagle np. konferencje Konfederacji bez problemu zaczęły wpadać na główną, bo są świetne i