Aktywne Wpisy
OwcaRysuje +4
W sumie tak się dziś zastanawiałam
Jakie szanse na znalezienie życiowego partnera mam wg wykopków?
Na co patrzą mężczyźni przy szukaniu kobiety?
Sama nie wiem co o sobie napisać by to zweryfikować dlatego chętnie najpierw się dowiem czego w kobietach szukają panowie.
Jakie szanse na znalezienie życiowego partnera mam wg wykopków?
Na co patrzą mężczyźni przy szukaniu kobiety?
Sama nie wiem co o sobie napisać by to zweryfikować dlatego chętnie najpierw się dowiem czego w kobietach szukają panowie.
mirko_anonim +11
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Im jestem starszy tym bardziej jestem sfrustrowany i wkurzony życiem ale chyba dlatego, że powoli dociera do mnie że jednak nie będę miał życia jak na instagramie, chociaż mocno w to wierzyłem. Robiłem to co należyło robić żeby mieć "dobre życie" jak to mawiali rodzice czy nauczyciele, wiecie studia, stabilna praca, nauka języków, itd. Gardzę już tą pracą na etacie.. mogę się poświęcić w imie doszkalania się ale ile więcej realnie zarobie w kontekście najbliższych (kolejnych) 30-35 lat? Jestem sftrustrowany bo widzę masę bogatych dzieciaków, które mają to wszystko bez żadego wysiłku: fajny samochód, mieszkanie od rodziców. Tacy od razu korzystają z życia a nie tracą 3/4 życia na harówkę żeby przeżyć a to co uda ci się zarobić ponad dopiero na jakieś "luksusy" dla przeciętnego Polaka.
Jestem tak sfrustrowany, że nawet podziwiam tych wszystkich cwaniaków co się dorobili na oszustwach, scamach, patostreamach, itp. Jacyś streamerzy ze wschodu co się dorobili na live'ach z dziw*ami, robili odpały a ludzie wpłacali i teraz żyją jak królowie. Tak samo bogate dzieciaki, które nie musiały robić nic bo ich starzy się dorobili w czasach przemian ustrojowych w Polsce a teraz śmigają sportowymi autami po mieście i robią narko-imprezki z podobnymi do siebie. Mogę być przykładnym pracownikiem, dokształcać się, być sumiennym i pracowitym i co z tego? Potem to ja jestem tym, który żeby odreagować szare życie otwiera browar i ogląda tych wszystkich bogaczy zza ekranu, którzy żyją pełnią życia a więc to ostatecznie ja jestem frajerem.
#przemyslenia #feels #egoizm #hedonizm #przegryw #takaprawda #blackpill #samotnosc #mgtow #antykapitalizm #relacje #zwiazki #hipergamia #tfwnogf #tinder #zycie #filozofia #antynatalizm #doomer #praca
─
Im jestem starszy tym bardziej jestem sfrustrowany i wkurzony życiem ale chyba dlatego, że powoli dociera do mnie że jednak nie będę miał życia jak na instagramie, chociaż mocno w to wierzyłem. Robiłem to co należyło robić żeby mieć "dobre życie" jak to mawiali rodzice czy nauczyciele, wiecie studia, stabilna praca, nauka języków, itd. Gardzę już tą pracą na etacie.. mogę się poświęcić w imie doszkalania się ale ile więcej realnie zarobie w kontekście najbliższych (kolejnych) 30-35 lat? Jestem sftrustrowany bo widzę masę bogatych dzieciaków, które mają to wszystko bez żadego wysiłku: fajny samochód, mieszkanie od rodziców. Tacy od razu korzystają z życia a nie tracą 3/4 życia na harówkę żeby przeżyć a to co uda ci się zarobić ponad dopiero na jakieś "luksusy" dla przeciętnego Polaka.
Jestem tak sfrustrowany, że nawet podziwiam tych wszystkich cwaniaków co się dorobili na oszustwach, scamach, patostreamach, itp. Jacyś streamerzy ze wschodu co się dorobili na live'ach z dziw*ami, robili odpały a ludzie wpłacali i teraz żyją jak królowie. Tak samo bogate dzieciaki, które nie musiały robić nic bo ich starzy się dorobili w czasach przemian ustrojowych w Polsce a teraz śmigają sportowymi autami po mieście i robią narko-imprezki z podobnymi do siebie. Mogę być przykładnym pracownikiem, dokształcać się, być sumiennym i pracowitym i co z tego? Potem to ja jestem tym, który żeby odreagować szare życie otwiera browar i ogląda tych wszystkich bogaczy zza ekranu, którzy żyją pełnią życia a więc to ostatecznie ja jestem frajerem.
#przemyslenia #feels #egoizm #hedonizm #przegryw #takaprawda #blackpill #samotnosc #mgtow #antykapitalizm #relacje #zwiazki #hipergamia #tfwnogf #tinder #zycie #filozofia #antynatalizm #doomer #praca
─
Prosze o poradę i o oswiecenie mnie jak ktogos kto ukonczyl politologie, ma 36 lat, ma dziecko i pracuje jako podwykonawca dziennikarz szukajaca tematow sniadaniowych dla warszawskiej redakcji moze byc stac na taki wielopietrowy dom w Warszawie?
Tak tylko pytam bo co nie wejdę na fb grupy "Bugujemy dom" czy "Jak urządzić dom" To zawsze mam ochote sobie rozwalić swój głupi ryj o posadzkę. Gdzie ja popełniłem błąd? Może nie urodziłem sie w bogatej warszawskiej rodzinie co by mi dala grunt? Może to dlatego ze nie jestem kobieta i nie mogę wyjść za właściciela firmy co produkuje koce dla dzieci na rynek niemiecki??
Dziękuje za pomoc i za oświecenie mnie bo naprawdę nie wiem jak to możliwe ze każdy sie buduje tylko nie ja a zarabiam dobrze. Bo głupi jestem czy po prostu nie potrafię złożyć parafki pod hipoteka z 10% oprocentowaniem?
#nieruchomosci #zalesie #warszawa #ekonomia
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63ae7807f96c7de8338afcbd
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
Żona programistka 20k pracująca na dwóch etatach ¯\(ツ)_/¯
Mogłeś się urodzić w wiejskiej rodzinie, oni też mają grunty (
@AnonimoweMirkoWyznania: To też zamieszczaj tam jakieś zdjęcia i też twierdź, że to z pracy.
@AnonimoweMirkoWyznania: tak
W
---
Zaakceptował: karmelkowa
Weź populację Warszawy, weź z tej populacji ludzi 30-40 lat, weź z tego 5% najlepiej zarabiających. Wyjdzie ci kilkanaście tysięcy ludzi. Do tego nikt na facebooku nie chwali się jak ma kłopoty tylko wrzuca na instagram najkorzystniejsze zdjęcie i kreuje własną markę pokazując jedynie sukcesy.
I wchodząc w to gówno dostajesz obrazek, że buduja się ludzie na lewo i prawo.
Przegrałeś w momencie wyboru kierunku a do tego widocznie masz mała zaradność życiową i oto efekt ¯\_(ツ)_/¯
Multum znajomych dostało działki od dziadówk czy rodziców. 2 czy tam 3 sprzedają i się budują.
Ostatnio oglądałem działki u mnie w okolicy to najtańsze, w słabszej okolicy 240zl za metr...
I weź tak dostań 5 działek po 1000m.
@AnonimoweMirkoWyznania: No i co z tego?