Wpis z mikrobloga

zaczyna się zacinać po 2 latach i nie dostaje update juz nawet rok po wydaniu

@Diamonddog: a to wiesz z...?
No troche to inaczej wyglada, jesli mam byc szczery. I to nawet w wykonaniu xioamiakow z chin, a gdzie im do samsunga.
Lubie dyskusje, ale na rzeczowe argumenty ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Dominias:

Beniamin , 20.10.2022
Mam telefon od Marca 2022. Podam teraz najbardziej uczciwą opinie, za którą nikt nie płaci żeby słodzić i utrzymać nerwy na wodzy. NiE KUPUJ!!!
A dokładnie... bateria, to żart. Nie patrz na extra funkcje, a w zasadzie ekran 90Hz, super rozdzielczość to bajka, funkcje wyłączysz po pierwszych 10 minutach, bo telefon zacina się przy każdej interakcji, czas na baterii max 2 godziny. Zegar przy wyłączonym ekranie?
ottersideofme - @Dominias: 

Beniamin , 20.10.2022
Mam telefon od Marca 2022. Podam t...

źródło: comment_1670687253dNZbyfBZqnSYLErX7LQAJw.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Totendajnapiwo: słyszałem, że oppo gra główne skrzypce w koncernie i 1+ musi przejąć od nich color OS. Jak przyjdzie kres baterii w moim 7 pro to raczej odbiorę kierunek Pixel.
  • Odpowiedz
@ottersideofme no niezła opinia.. to powiem Ci, że miesiąc temu robiłem z ziomkiem test aparatów mojego S22 Ultra i jego 14 Pro Max, zabawne ze gościu (Amerykanin więc miłość do Apple wyssana z mlekiem matki) sam przyznał, że S22 robi o wiele lepsze zdjęcia (tylnymi aparatami) niż jego iPhone, co było widać gołym okiem. A co do baterii to nie wiem, ale ja żadnego problemu nie zauważyłem.
  • Odpowiedz
@Eco999: naogladalem się tych technologicznych znawców i mnie podpuścili. Aparat miał być petarda a mam wrażenie że moi stary oneplus robił przynajmniej takie same zdjęcia w dzień a jak ten Samsung. Noc jedynie jest przewaga po stronie Samsunga.
  • Odpowiedz
@jmuhha: ja kiedyś zostałem bez telefonu przez różne zawirowania i miałem używać przez chwilę Poco F3 i było strasznie. System niestabilny i jakiś taki dziwny. No ale że szkoda mi było pieniędzy to zacząłem kombinować i wgrałem soft miui.eu. Na tym telefon działa naprawdę spoko i jedynie to że nie ma czujnika zbliżeniowego i wciskam różne rzeczy uchem podczas rozmowy trochę przeszkadza.
Miui.eu nie jest bardzo ciężko wgrać, ale nie
  • Odpowiedz