Wpis z mikrobloga

@B0SAK: Kupiłem sobie pół roku temu Galaxy S20FE 5G za 1999 i to był swietny zakup w relacji jakość/cena. Na pewno iphone jest z szybszym face id i lepszym aparatem, ale musiałbym troche pieniędzy dorzucic :D
miałem wcześniej oneplus 7t pro 3 lata. Po przesiadce myślałem że będzie widać jakąś różnicę i nie widzę żadnej. Jedynie to zdjęcia nocne to faktycznie w samusgu jest lepsze. Także wydałem 5000zl na sprzęt który jest taki sam jak poprzedni. Do tego dochodzi rozłączanie sieci na LTE. Pisałem o tym nawet na Samsung members i parę osób potwierdziło podobny problem ale Samsung ma to gdzieś.

@Totendajnapiwo Nigdy nie dałem za telefon więcej
@Totendajnapiwo: z oneplusa na Samsunga? Odważnie. Sam mam 7 pro, żonie kupiłem 2 lata temu s20FE i ten system Samsunga to tragedia, #!$%@? aplikacji samsungowych, żona narzeka że się czasem coś zacina albo zawiesi, zdjęcia gorsze niż moje. Z 1+ jedyna opcje migracji widzę na pixela, bo też ma prawie czystego androida i to jest największą zaletą.
@golagolagola: xd tak wiadomo ze trzeba #!$%@? 8 tysięcy dla jabka żeby się telefon nie ciał.

Dajcie ruchac się dalej tym pajacom, ja już nie kupuje więcej ajfona jak nie pójdą po rozum do głowy

@Szalom: Bo #!$%@? 3,5 tysiąca z kolei jest mądre xD telefon do tysiaka powinien być jak ktoś szanuje pieniądze, reszta to owce co #!$%@?ą kasę w błoto co parę lat.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Skoro już trafiłem do siedliska profesjonalistów to zapytam: rok temu wziąłem Motorolę Edge 20 Pro, starego Samsunga S10 oddałem rodzicielce (miał problemy z wilgocią w gnieździe ładowania, odkąd go ma problemy się skończyły). Motorola mi nie podeszła przez ten rok, trochę za duży.

Brać teraz S20FE, S21FE, S21 czy S22 czy czekać na premierę S23 i wtedy wymieniać? Musi być w miarę poręczny żebym mógł go jedną ręką obsługiwać.
  • 0
@B0SAK: ciąć się nie zacznie, koledzy wyżej chyba ostatniego co używali to andorid 4 na jakimś chinolu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Za to tę ładowarkę to będziesz nosił ze sobą, s22 ma tragiczną baterię.

@KiloEchoSierra: porównaj z iPhonem to się dopiero zdziwisz. Jakiś tydzień mam s22+ i trzyma jakieś półtora dnia. iPhona XS muszę ładować codzienne
  • 0
@hadrian3: to mega zazdroszczę bo mi wersja bez t działa jak gówno.
Telefon po 20 minutach używania na dworze przy obecnych temperaturach się wyłącza i nie da się go włączyć. Ostatnia aktualizacja była chyba rok czy 2 temu i #!$%@?ła pół funkcji systemu (a była to ostatnia aktualizacja dla tego telefonu).

#!$%@?, 3 telefony pod rząd mam to samo. Nie mam pojęcia jak można mieć takiego pecha. Jeszcze jakby to były