Aktywne Wpisy
zaltar +159
#sebcel to musi być eksperyment społeczny, Grażyna Żarko 2.0. Nie ma szans, żeby powstał tak doskonały byt, łączący ze sobą ego Lecha Wałęsy ze skondensowanym efektem Dunninga-Krugera
#frajerzyzmlm
#frajerzyzmlm

źródło: temp_file5153839156617667488
Pobierz

#smartfon #telefony #iphone #samsung
źródło: comment_1670662551gmwcCsz6vpIcdK5rAP9ddL.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Anthermil: oj tak, znam fanboja samsunga który łyka flagowce jak poj$bany i niby jest potężna moc ale chłopina co parę godzin musi sobie go ładować, co kto lubi ale dla mnie to jest absolutna dyskwalifikacja
@golagolagola: od 5 lat (tak na oko) nieaktualne
@UczesanyPedryl: tysiaka to mnie kosztował Sony Ericsson W850i w 2007 roku ( ͡° ͜ʖ ͡°) Telewizory też kiedyś nie kosztowały 12k, po prostu kogo nie stać ten nie kupuje, są tańsze modele. (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@boskakaratralalala: kurcze no smiem sie nie zgodzić
Tak subiektywnie to w mojej opinii to są akurat jedne z najgorszych marek. Gorsze jest tylko Huaweii.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
No nie do końca.. Mam służbowego A50 i prywatnego wcześniej X i teraz 13 mini. Jakbym miał na tym służbowym robić coś więcej niż odbierać i udostępnić sobie hotspota to bym go chyba wyrzucił przez okno.. A to nie jest android z 2012 ( ͡° ͜ʖ ͡°
@radziuxd: To tak samo można o srajfonach powiedzieć, akurat TV to nietrafiony przykład bo są i TV za 12k ale technologia tak