Wpis z mikrobloga

ooo był już wyścig jak najwięcej Mpix w aparatach, teraz jest wyścig na W w ładowarkach.

@tommit: to jest coś co realnie zmienia komfort. Podłączysz na 5 minut przed wyjściem albo w pociągu i masz 60% baterii a nie 10%.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@B0SAK: mam S20 FE przez 2 lata i nie zauważyłem wcale spadków wydajności. Bateria tylko trochę zaczyna słabiej trzymać. Ale trochę korci mnie przesiadka na iphone
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@B0SAK: a ja teraz żałuję,że wziąłem w czerwcu s22 ultra 12.

C-----a bateria,wiesza się system. Poprzedni note 10+ był lepszy i 5x tańszy xd
  • Odpowiedz
- użytkownika Apple stać na YT premium.

@LubieChrupac: w vanced nie chodzi o to żeby nie mieć reklam, tylko żeby mieć dodatkowe funkcje których YT premium nie ma xD więc no niestety, YT premium na ifonie dalej jest gorsze niż darmowy vanced, ifoniarze myslą że tylko o reklamy chodzi ehh zacofane ludzie
  • Odpowiedz
@B0SAK: No to kiepsko trafiłeś z oboma wyborami szczerze rzkłszy. W tym roku miałem 4 flagowce i S22 to pełna porażka, teraz mam S22U i jest o niebo lepiej, ale pod względem płynności do takiego Oppo Find X3 pro to daleka droga. Ogólnie Samsung w tym roku to zupełne dno i będziesz przeklinał, że go wziąłeś zwłaszcza po Iphonie i zwłaszcza z "smartwachem" Samsunga.
  • Odpowiedz