Aktywne Wpisy

Maudee +46
trochę się opanujcie z tym antypsiarstwem, bo ja grzecznie chodzę z moim 8-miesięcznym wheelczurem po mieście (omijam ludzi jak mogę, pies zawsze na smyczy poza miejscami dla niego przeznaczonymi) i tylko w obawie zerkam, czy ktoś ze współspacerujących wygląda na wykopka i czy będzie chciał go otruć
a Bruno chce Wam życzyć tylko miłego dnia (。◕‿‿◕。)
#psiarze #pokazpsa
a Bruno chce Wam życzyć tylko miłego dnia (。◕‿‿◕。)
#psiarze #pokazpsa
źródło: milegodnia
Pobierz
#psiarze W Łaziskach Górnych serce zamarło wszystkim, którzy to widzieli. Podczas zwykłego spaceru pies wpadł do niezabezpieczonego szybu, dziesięć metrów w dół, w ciemność i błoto. Z dołu słychać było tylko ciche skomlenie i echo bezradności.
Na miejsce przyjechali strażacy z JRG Mikołów i OSP Łaziska Średnie. Rozłożyli sprzęt, zbudowali asekurację i bez wahania zeszli na dół. Krok po kroku, w chłodzie i ciszy, aż w końcu ktoś zawołał: mam
Na miejsce przyjechali strażacy z JRG Mikołów i OSP Łaziska Średnie. Rozłożyli sprzęt, zbudowali asekurację i bez wahania zeszli na dół. Krok po kroku, w chłodzie i ciszy, aż w końcu ktoś zawołał: mam
źródło: obraz
Pobierz

#smartfon #telefony #iphone #samsung
źródło: comment_1670662551gmwcCsz6vpIcdK5rAP9ddL.jpg
Pobierz@tommit: to jest coś co realnie zmienia komfort. Podłączysz na 5 minut przed wyjściem albo w pociągu i masz 60% baterii a nie 10%.
C-----a bateria,wiesza się system. Poprzedni note 10+ był lepszy i 5x tańszy xd
- użytkownika Apple stać na YT premium.
- filmy które nie są dostępne legalnie nie są w zainteresowaniu użytkownika Apple.
@LubieChrupac: w vanced nie chodzi o to żeby nie mieć reklam, tylko żeby mieć dodatkowe funkcje których YT premium nie ma xD więc no niestety, YT premium na ifonie dalej jest gorsze niż darmowy vanced, ifoniarze myslą że tylko o reklamy chodzi ehh zacofane ludzie
źródło: comment_1670680212PacXNVU6k9M42HRckYkECo.jpg
PobierzBateria dawała radę ledwie pół dnia.