Wpis z mikrobloga

@B0SAK: wolę smartfony typu Pixel z czystym Androidem bez tych wszystkich nakładek producenta, ale samsung podobno spoko, bo tę "niedoskonałość" nadrabia parametrami sprzętowymi, aparatem, etc.
  • Odpowiedz
@golagolagola: w głowie Ci się chyba tnie.. widziałeś kiedyś telefon który po roku dwóch czy trzech mitycznie zaczyna się ciąć? Bo ja nigdy.

@r5678: Ja taki miałem xD brak aktualizacji adroida robi niestety swoje. Ja nie wiem, może wy ręcznie wgrywanie sobie nowe wersje, ale jak mój Sony zatrzymał się na andoidzid chyba 8, to cuda zaczęły się dziać xD
  • Odpowiedz
@B0SAK: ajfoniarze sie zesrali i pisza o jakis zacinkach, ktore mialy miejsce 10 lat temu w androidzie xD
taki pro tip: jak kupisz szklo/folie to pierwsze naloz ja na telefon, a potem ustaw przycisk palca
  • Odpowiedz
@daniell2611: A co masz w iphonie czego nie masz w androidzie :P. IMO Android już prześcignął iOSa pod wieloma względami. Dzisiaj jest to trochę kwestia gustu, marki, przyzwyczajeń, itd. Wg mnie telefon z Androidem jest prostszy, wygodniejszy w obsłudze i bardziej konfigurowalny.
  • Odpowiedz