Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Czy ten kurs w tym jakimś javascript czy coś? Bo czytałem coś o jakiś typach a nie chce żadnych kłopotów.
  • Odpowiedz
Działalnosc tego gościa polega na tym, że przez kilka miesięcy intensywnie uczy cie programowania

@Maczuga_Herkulesa18: Jak intensywnie, masz wyżej filmik w którym mówią, że to jest 1-2h tygodniowo. XD

Dlatego że mają zaufanie do rekrutera

Rekruter to sobie może CV przeforwardować co najwyżej.
  • Odpowiedz
@FenrisVonUlfer: ale synu, tak to sie do kolegów zwracaj. Już przegrałeś tą dyskusje takimi tekstami. Zdupy wysrane głupoty w internecie piszesz, ale no kto Ci zabroni, no nikt. Już mi nie odpisuj, bo nie chce mi sie z Toba dyskutować.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Maczuga_Herkulesa18: Bo tak łatwiej usprawiedliwić swoją niemoc życiową, też przeszedłem taką drogę, kiedyś się udzielałem na wykopie nawet jak sam zaczynałem, teraz z nudów sam bym komuś pomógł, ale ludzie będą myśleli że scam :)
  • Odpowiedz
Oh już wleciały wykopki co w wieku 20 lat robią dwa kontrakty w USA xD ktoś kto siedzi w branży wie, że to obvious bait, ale reszta nadaje się do takich właśnie kursów
  • Odpowiedz
@pawel_orzech: Dobra wpadła mi ich rozpiska z .net. Wcześniej napisałem o juniorze ale jeśli opanujesz te zagadanienia to jest b.mocnym midem. Chociaż tutaj to jest taka przekrojówka, że aby to miało recę i nogi to na jedną ich godzinę musialbym poświęcić średnio z 7-10h swoich I też ciężko mi sobie wyobrazić, że ktoś kto dopiero skleja kod zrozumie po co właściciwe używamy mediatora
Crisu - @pawel_orzech: Dobra wpadła mi ich rozpiska z .net. Wcześniej napisałem o jun...

źródło: comment_1667841315kLZOXhrNJPsKzHNEKcXIkp.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Wy się śmiejcie, ale znam gościa co nie ma nawet matury. W 2009r. zaczął bawić się w gamedev, a dzisiaj ma dużą firmę tworzącą gry.
  • Odpowiedz
@rozklekotany: Hej boomerze wiesz, że piszesz z 35 letnim typem? Synku to może do a Ciebie wołali kiedyś na fabryce.
Totalnie masz oderwane wyobrażenie o pracy w IT. Na cholere obserwujesz ten tag? By wyszydzac?
Tutaj to widać jakiś scam ale jak już mówiłem to tak wygląda tylko może nie od razu ale po jakimś czasie. Najpierw kursik /lojalka i jazda.
  • Odpowiedz