Aktywne Wpisy
Moreso_pl +660
Zapraszamy na #rozdajo z Moreso.pl
Do wygrania jest paczka o wartości 85 zł, która składa się z:
1. masło orzechowe 1 kg
2. orzeszki w chrupiącej skorupce o smaku zielona cebulka 700g
3. mango suszone 500g
4. orzeszki ziemne chili&lime 1 kg
Zasady:
1. Zaplusuj ten wpis
2. Odpowiedz na pytanie:
Osoba z komentarzem o największej ilości plusów wygrywa. Ciekawi jesteśmy Waszej kreatywności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo
Do wygrania jest paczka o wartości 85 zł, która składa się z:
1. masło orzechowe 1 kg
2. orzeszki w chrupiącej skorupce o smaku zielona cebulka 700g
3. mango suszone 500g
4. orzeszki ziemne chili&lime 1 kg
Zasady:
1. Zaplusuj ten wpis
2. Odpowiedz na pytanie:
Osoba z komentarzem o największej ilości plusów wygrywa. Ciekawi jesteśmy Waszej kreatywności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo
1-1-1-1 +257
Przez ten czas poznałem wielu programistów, niestety są to osoby, które siedzą całymi dniami przy projekcie i gdyby podliczyć im stawkę godzinową to zarabialiby tyle co magazynier z grupą inwalidzką (z szacunkiem do inwalidów).
Takie są niewygodne fakty. Ja to #!$%@?ę i za miesiąc idę do pracy fizycznej na produkcję. Coś poszło w moim życiu nie tak i niepotrzebnie szedłem jak owieczka w IT.
#pracbaza #korposwiat #programowanie #gorzkiezale #praca
@xPekka: zejdź na ziemię
Komentarz usunięty przez autora
@CalibraTeam: Plot twist: oni tylko mówią, że całymi dniami siedzą przy projekcie, a w międzyczasie obejrzą serial, zaprowadzą dzieci do szkoły, czy wyskoczą na zakupy.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@aegispolis: nie, siedzą w biurze i #!$%@? jak Beduini
@CalibraTeam: czekaj, po 8 latach pracy musiałbyś pracować jakieś minimum 40 godzin dziennie żeby mieć "tyle co magazynier z grupą inwalidzką". Coś tu jakby nie pasuje byku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak ktoś nie chce to może siedzieć w chacie i pracować zdalnie z minimalnym nadzorem, co w wielu zawodach
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@donfazzione: coś w tym jest jednak, gdyby nie ci przeklęci scrum masterzy i PM to kto by ciągnął projekt i gadał z klientami. Raz widziałem taką dyskusję pma na wykopie jak go cisnęli ale jak napisał im że skoro to takie łatwe i hajs za nic to dlaczego nie idziecie na to? No i był zonk.
Programowanie, mimo, ze oczywiście realizujesz zlecone zadania, jest pracą kreatywną i wygodną. Dobry bait xD
Przesunąć button na lewo o 1px? Proszę bardzo 15 minut ( ͡° ͜ʖ ͡°) Teraz zrobić żeby był lekko zaokrąglony? To już grubsza sprawa i 30 minut.
Nigdy nie zrozumiem sierot co robią darmowe nadgodziny - i