Aktywne Wpisy

capol2 +302
#meskiegranie To te słynne koncerty o których bilety sie tak wszyscy biją i je ciężko dostac??? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

PierdekAlonso +84
Ja dzisiaj na spacerze z synem. Co prawda nie jestem jego ojcem biologicznym, ale kocham go jak swoje. Możecie się śmiać, ale ja mam w to #!$%@?, bo jestem dorosłym mężczyzną i wziąłem odpowiedzialność na swoje barki. Jestem dojrzałym facetem.
#chwalesie #rodzicielstwo #pokazmorde #clm
#chwalesie #rodzicielstwo #pokazmorde #clm

Przykry jest rynek matrymonialny 25+ i zaczyna się słynna ściana dla niebieskich. Możesz być ogarniętym facetem, chodzić na siłownie, dbać o siebie, mieć dobrą gadkę, prowadzić swój biznes ale na rynku zostały ci same ochłapy i będziesz czuł tylko narastająca frustracje z powodu waszego niedopasowania. Nie da się daleko zajechać na związku kiedy twoja partnerka jest sporo poziomów niżej od ciebie albo odrzuca cie jej charakter. Możesz wybrać albo samotność albo relacje z karynami z żabki bo takie zostały na portalach randkowych #tinder #badoo (bez urazy). Wiecie co jest najgorsze w tym? Że ty już teraz musisz podjąć decyzje, która zaważy na całe twoje życie, bo:
a) weźmiesz ślub z kobietą, którą w najbliższym czasie poznasz więc nie znasz jej od dzieciństwa tylko znasz powierzchownie te kilka lat i potem mogą wyjść niedopasowania i tak jak wspomniałem w wieku 25+ nie masz w czym sensownym wybierać a wybierasz na całe życie
b) nawet jak nie planujesz ślubu bo stwierdzisz, że to nie kobieta na całe życie to ona za to będzie chciała #slub i jak ci coś nie odpowiada to ci powie nara a ty zmarnujesz kilka lat
c) oboje nie chcecie ślubu ale jesteście w związku więc teoretycznie też sam wypadasz z rynku na dłuższy czas więc musisz wziąć odpowiednią osobę (których brak) bo jak nie wypali po 5-10 latach to na rynku będziesz już w dramatycznej sytuacji
PS. Bycie ogarniętym i zadbanym facetem to nie żaden wyczyn i jest wielu takich jak ty gotowych z tobą konkurować więc "nadal masz duże szanse" to #cope
PS2. Nie, małolaty nie polecą na ciebie. Mają takich samych gości jak ty ale młodszych i to młodszych, którzy bez wysiłku mają lepsze ciało i kasę od starych
#zwiazki #relacje #seks #przegryw #blackpill #tfwnogf #samotnosc #wykop30club #wykop30plus #agepill
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #631ef7a4a08746cacf4472c0
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Bullshit.
Ogarnięty i zadbany starszy>młodszy
#neopinkpill, mimo słodyczy, pigułka która jest najbardziej gorzka dla przegrywów.
Spokojnie znajdziesz sobie wtedy dwudziestokilkulatkę bez dzieci.
#!$%@?, marudzenie hop.
No chyba że masz w #!$%@? kasy, to jak najbardziej możliwe
Większość jest przecietna ( nie oznacza to że wyglądają jak świnia) i nie mają szans.
Więc nie wciskaj bajek -przeciętny Mirek ma czas na znalezienie wartościowej kobiety max do 30. Biorąc pod uwagę jak mało jest ich na "rynku"
@bulbulator90: Wiekszosc facetow powyzej 30 roku zycia jest ponizej przecietnej. Generalnie do pewnego momentu wiekszosc facetow jest mniej wiecej na swoim optymalnym poziomie (i wtedy wiekszosc jest przecietna), ale w momencie, gdy ida do pracy i przybywa im obowiazkow (nawet jesli mieszkaja sami) to kapcanieja. Wlasnie dlatego mowi sie, ze prime faceta to 35-37, ale to
Komentarz usunięty przez autora
@bulbulator90: Bzdura. Mam Tindera. Jestem niski, brzydki i stary (36 lat), więc mam na takim Tinderze może z 20 par. Z czego połowa to dziewczyny od wieku 20-24 lat. Jak ktoś jest ciut bardziej przystojny, nie jest konusem i jest w relatywnie zadbany i ogarnięty, to znajdzie sobie młodszą partnerkę z palcem w dupie.
U facetów to nie działa, bo jeżeli atrakcyjny facet nie przespał lat 20-30 to w wieku