Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Przykry jest rynek matrymonialny 25+ i zaczyna się słynna ściana dla niebieskich. Możesz być ogarniętym facetem, chodzić na siłownie, dbać o siebie, mieć dobrą gadkę, prowadzić swój biznes ale na rynku zostały ci same ochłapy i będziesz czuł tylko narastająca frustracje z powodu waszego niedopasowania. Nie da się daleko zajechać na związku kiedy twoja partnerka jest sporo poziomów niżej od ciebie albo odrzuca cie jej charakter. Możesz wybrać albo samotność albo relacje z karynami z żabki bo takie zostały na portalach randkowych #tinder #badoo (bez urazy). Wiecie co jest najgorsze w tym? Że ty już teraz musisz podjąć decyzje, która zaważy na całe twoje życie, bo:

a) weźmiesz ślub z kobietą, którą w najbliższym czasie poznasz więc nie znasz jej od dzieciństwa tylko znasz powierzchownie te kilka lat i potem mogą wyjść niedopasowania i tak jak wspomniałem w wieku 25+ nie masz w czym sensownym wybierać a wybierasz na całe życie
b) nawet jak nie planujesz ślubu bo stwierdzisz, że to nie kobieta na całe życie to ona za to będzie chciała #slub i jak ci coś nie odpowiada to ci powie nara a ty zmarnujesz kilka lat
c) oboje nie chcecie ślubu ale jesteście w związku więc teoretycznie też sam wypadasz z rynku na dłuższy czas więc musisz wziąć odpowiednią osobę (których brak) bo jak nie wypali po 5-10 latach to na rynku będziesz już w dramatycznej sytuacji

PS. Bycie ogarniętym i zadbanym facetem to nie żaden wyczyn i jest wielu takich jak ty gotowych z tobą konkurować więc "nadal masz duże szanse" to #cope
PS2. Nie, małolaty nie polecą na ciebie. Mają takich samych gości jak ty ale młodszych i to młodszych, którzy bez wysiłku mają lepsze ciało i kasę od starych

#zwiazki #relacje #s--s #przegryw #blackpill #tfwnogf #samotnosc #wykop30club #wykop30plus #agepill

---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #631ef7a4a08746cacf4472c0
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
AnonimoweMirkoWyznania - #anonimowemirkowyznania 
Przykry jest rynek matrymonialny 25...

źródło: comment_1662987454TR6OjVIGbUIwnj5KiYLJFW.jpg

Pobierz
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: Jak patrzę na witaminki jakich sobie wybierają niebieskich: pijących, palących, ćpających, brudnopisy, przeklinanie co drugie słowo, wyglądający jak w 10 miesiącu ciąży, agresja, p-----c psychiczna i fizyczna wobec niej i dzieci - to już sam nie wiem.
  • Odpowiedz
Redpillers/puas powie, że przeciętny facet będzie miał peak atrakcyjności w wieku 35 lat, bo się dorobi kasy i wykształcenia, ale kompletnie pominie najprostszy aspekt genów w kontekście wyglądu i psychiki.

@Stark_Espada: Przecież od genów zależy też to, czy się dorobiłeś czy dalej biedujesz na gównostanowisku i czy jesteś gościem z piwnym bebechem i low T, czy może jednak dociętym gościem. Dlatego w wieku 35 lat jest taki rozjazd, bo wtedy
  • Odpowiedz
@kilemile: No, to już swoją drogą. Jednakże, fizycznie odpychające s---------y też mogą się dorobić (popatrz na przeciętnego gościa z IT). Generalnie, inteligencja oraz zdolność rozumowania lgoicznego nie zawsze muszą iść w parze z dobrym wyglądem, nawet dzisiaj czytałem opracowanie, które ktoś wrzucił na Wykop, że osoby z wyższym teściem są statystycznie bardziej pewne siebie, ale jednocześnie głupszei. Sam mam znajomych, którzy dorobili się niezłej kasy (it, finanse, księgowość, prawo), ale
  • Odpowiedz
Jednakże, fizycznie odpychające s---------y też mogą się dorobić (popatrz na przeciętnego gościa z IT). Generalnie, inteligencja oraz zdolność rozumowania lgoicznego nie zawsze muszą iść w parze z dobrym wyglądem, nawet dzisiaj czytałem opracowanie, które ktoś wrzucił na Wykop, że osoby z wyższym teściem są statystycznie bardziej pewne siebie, ale jednocześnie głupszei. Sam mam znajomych, którzy dorobili się niezłej kasy (it, finanse, księgowość, prawo), ale kobiety brak, bo są odpychający z wyglądu.

@
  • Odpowiedz
@kilemile: Czyli w sumie zwracając uwagę na bezwzględność genów w osiągnięciu sukcesu ten cały tekst o "prime time po trzydiestce" jest w skrócie jeszcze większym copem niż myślałem, bo z tego co piszesz tak naprawdę to przeciętniak już od samego początku jest na przegranej pozycji.
  • Odpowiedz
@Stark_Espada: Tak i nie. Tak, bo genów nie przeskoczysz, a one wpływają bezwzględnie na wszystkie cechy świadczące o atrakcyjności. Nie, bo haczyk w tym, że ostatecznie atrakcyjność zależy od tego do jakiego stopnia wykorzystamy swój potencjał genetyczny, a to już zależy od nas samych. Właśnie te kuce z IT są dobrym przykładem zmarnowanego potencjału. Więc mając mniejszy potencjał, ale wykorzystując go w pełni, możesz stać się bardziej atrakcyjnym niż ktoś,
  • Odpowiedz
GigantycznyTyran: @lukaswit: Dopiero teraz zobaczyłem twój komentarz. Żadnego kontaktu nie chcę, wybacz, nie chcę być w żaden sposób kojarzony z tym miejscem, konta nie mam od lat już. Ale historię mogę ci opowiedzieć, postaram się tyle ile pamiętam.

Rzecz się dzieje na warszawskim wykopiwie, nad wisłą na znanej plaży (wtedy bulwary były we wczesnej fazie budowania), gdzieś okolice 2016-2017, możliwe że nawet wcześniej. Pojechałem tam z hannahallą i moją uwczesną
  • Odpowiedz