Aktywne Wpisy

Kiedyś marzyłem o pracy 8-16 w biurze, teraz uważam, że to tragedia, najlepsze godziny dnia przelatują ci przez palce, tylko widzisz przez okno jak piękny jest dzień, 3 zmianowka to nie jest wcale takie złe jak masz odpowiednią robotę typu pielęgniarka lub coś innego gdzie jest spokój i można się kimnąć. Je$ac korpokolchozy, życie nie jest warte 5 tysięcy miesięcznie..
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza

wujek_mikazjusz +92

Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: Jeżeli masz tak w życiu i faktycznie nie masz kobiet dookoła to znaczy, że wbrew temu co o sobie sądzisz, jesteś nieatrakcyjnym facetem i po prostu powinieneś to sobie przyznać i coś z tym zrobić.
Ja
---
Zaakceptował: karmelkowa
Teraz 4 lata później 2jka dzieci i nadal jest zajebiście. A wiesz jaka jest różnica między nami? Ja nie jestem zjebem który ma konto na wykopie. Zacznij od tego, a nie tłumacz swoją mierność w takie zidiociałe sposoby
---
Dopiero po 30, moje życie matrymonialne się zaczęło na poważnie.
Spotykam się teraz z dziewczynami, o których kiedyś mogłem tylko pomarzyć. Polecam ten styl życia( ͡° ͜ʖ ͡°).
Bez problemu umawiam się z laskami
Jestem facetem po 30 i w zeszłym tygodniu byłem na randce z maturzystką przyszłoroczną XD teraz mi spamuje
Absolutnie nie bierzcie się za rówieśniczki bo to toksyczne wraki, które w większości pogodziły się z własnym nieszczęściem i mogą go jedynie podzielić między dwie osoby ¯\_(ツ)_/¯