Wpis z mikrobloga

@AnonimoweMirkoWyznania: znam taką jedną kobiete z Gdyni , ma 33 lata ,bardzo atrakcyjna, zadbana ,nie ma dzieciaków , inteligentna i lubi facetów więc nie lesba.Mimo to nadal jest sama , nawet nie była nigdy zareczona.Ciekawi mnie czemu tak jest.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Najgorsza do przełknięcia pigułka, a już w szczególności przed redpillersów to prosty fakt, że w wieku ~35 lat faktycznie jest prime time dla faceta, ale tylko takiego, który już był wcześniej pożądany przez płeć przeciwną w młodszym wieku. Tomasz Terka pączuchy ma teraz chyba właśnie około 35 lat, a wygląda jak Nosferatu i dalej czyści kible w McTerca. Redpillers/puas powie, że przeciętny facet będzie miał peak atrakcyjności w wieku
  • Odpowiedz
Możesz być ogarniętym facetem, chodzić na siłownie, dbać o siebie, mieć dobrą gadkę, prowadzić swój biznes ale na rynku zostały ci same ochłapy i będziesz czuł tylko narastająca frustracje z powodu waszego niedopasowania.

@AnonimoweMirkoWyznania: Jeżeli masz tak w życiu i faktycznie nie masz kobiet dookoła to znaczy, że wbrew temu co o sobie sądzisz, jesteś nieatrakcyjnym facetem i po prostu powinieneś to sobie przyznać i coś z tym zrobić.

Ja
  • Odpowiedz
Ex-wykopek: @bulbulator90: Dobrze wiedzieć że jestem w topce, żonę 10 lat młodszą odemnie poznałem mając 32 lata, typowy IT here, żeby było śmiesznie to przezemnie powstał mem #programista15k

Teraz 4 lata później 2jka dzieci i nadal jest zajebiście. A wiesz jaka jest różnica między nami? Ja nie jestem zjebem który ma konto na wykopie. Zacznij od tego, a nie tłumacz swoją mierność w takie zidiociałe sposoby
---
  • Odpowiedz
BiałaKochanka: Co za bzdury.

Dopiero po 30, moje życie matrymonialne się zaczęło na poważnie.
Spotykam się teraz z dziewczynami, o których kiedyś mogłem tylko pomarzyć. Polecam ten styl życia( ͡° ͜ʖ ͡°).
Bez problemu umawiam się z laskami
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Jeżeli wyglądasz przyzwoicie to hajs i status wymęczony do wieku 30+ może pomóc. Jak wyglądacie jak Terka to nawet z fakturą 35 k miesięcznie będziecie chodzić na divy. Tu naprawdę nie ma wielkiej filozofii.
  • Odpowiedz
@Marek_Licyniusz_Krassus: tak ale dlatego napisałem że nie będzie bardziej atrakcyjna niż MOGLA być w wieku 20 lat. Np otyła dziewczyna jak schudnie to jest starsza ale ładniejsza. Tylko jakby schudła w wieku 20 lat to byłaby jeszcze ładniejsza i o to właśnie chodzi :)
  • Odpowiedz
@Pharos: W porządku, tylko powiedz mi ile jest takich kobiet, 1% z tych jeszcze wolnych? Znam bardzo nieliczne przypadki związków kiedy to facet był o przynajmniej dekadę starszy. Jasne że takie będą które wolą starszych, tylko że bardzo trudno takie znaleźć, trzeba poznawać i ciągle mierzyć się z odrzuceniem bo to ona wybiera a nie jakiś gość któremu się wydaje że wiele może. O tym że podstarzały gość raczej nie
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania:

Jestem facetem po 30 i w zeszłym tygodniu byłem na randce z maturzystką przyszłoroczną XD teraz mi spamuje

Absolutnie nie bierzcie się za rówieśniczki bo to toksyczne wraki, które w większości pogodziły się z własnym nieszczęściem i mogą go jedynie podzielić między dwie osoby ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz