Aktywne Wpisy
PierdekAlonso +267
Jeszcze do niedawna mówiłem, że PiS straci poparcie dopiero wtedy gdy Kaczyński zostanie przyłapany na seksie z księdzem. Dzisiaj patrząc na sondaże po aferze w sprawie funduszu sprawiedliwości wiem już, że PiS nigdy nie straci poparcia. Nie ma takiej rzeczy, która sprawiłaby że te 30% żelaznego elektoratu nie zagłosuje na PiS, po prostu nie ma.
Mam już dość tej zasranej demokracji i tego, że głos ludzi z tak bardzo wypranym mózgiem jest
Mam już dość tej zasranej demokracji i tego, że głos ludzi z tak bardzo wypranym mózgiem jest
enron +306
Fragment z PODRĘCZNIKA nowego przedmiotu "historia i teraźniejszość"
Nic tylko dodać #bekazkatoli #bekazpisu
Pytanie brzmi czy automatycznie uznasz z przekonaniem że taka restauracja nie istnieje (bo ciężar dowodu spoczywa na gościu który ją polecał, a tego dowodu nie dostarczył).
Czy może jednak mimo braku dowodu zaryzykujesz odrobinę wiary (a w takim razie jak to się ma do tych rozważań o ciężarze dowodu?).
Komentarz usunięty przez autora
Jakkolwiek - to właśnie wskazuje na absurd całej tej myśli o "ciężarze dowodu" w oderwaniu od kontekstu. Gdybyś miał automatycznie
@bolekndm: fakt jest taki, że skrzaty nie istnieją chyba, że to skrzaty transcendentne.
Gilbert Keith Chesterton to uwaga
xD
Ale to jeszcze nic bo
Komentarz usunięty przez autora
W tamtych czasach niczego poza tym co można zobaczyć i dotknąć na własne oczy nie było wiadomo tak jak dziś takie rzeczy wiadomo.
A przy tym jak słusznie zauważył @makaronzjajkiem, Kolumb zamierzał płynąc wprost na zachód z Europy dotrzeć do Indii. Nie mógł