Aktywne Wpisy

Tyrande +312
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +81
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

#konkurschopinowski
@xanat0s: bo nie masz doświadczenia z byciem w centrum uwagi xd ja pewnie bym powiedział, że jeszcze gdy chodziłem do podstawówki, to był tam taki Paweł, i ja jechałem na rowerze, i go spotkałem, i potem jeszcze pojechałem do biedronki na lody, i po drodze do domu wtedy jeszcze, już do domu pojechałem
@szarley: JA z moim angielskim czuje się jak Ty :/
@szarley: Dawno temu pracowałem w szkole muzycznej(w administracji) z Japonką, nauczycielką gry na fortepianie i też była parę lat w Polsce i genialnie mówiła po Polsku + ten Japoński akcent to bawiła każdego(oprócz zazdrosnych Polek). Wydaje mi się, że to połączenie wyostrzonego zmysłu słuchu + azjata.
Z resztą każdy instrument można trochę traktować jak osobny język.