Aktywne Wpisy

Medokin99 +417
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz
pablonzo +179
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Czy jest na rynku jeszcze jakaś przyzwoita firma która płaci pracownikom za udział w imprezach integracyjnych albo organizuje je podczas godzin pracy?
Organizowanie imprezy integracyjnej bez opłacenia uczestników to jak pieczenie ciasta drożdżowego bez drożdży. Jak oni chcą aby ludzie przyszli na miejsce spotkania skoro nic z tego nie będą mieć dla siebie? Obecnie opłacają atrakcje a na uczestników już skąpią :/ Odwracając sytuację to
Dunder Mifflin
Komentarz usunięty przez moderatora
Mam pewne podejrzenia dlaczego xD
Witam wszystkie HRówki! Jak tam lunch? Smakował?
@ElMatadore: no tak jakby wyjście dwa razy w roku na cały dzień integracji wlicza się do życia prywatnego poza pracą, chyba nie jest to obowiązek służbowy. Zwłaszcza przy pracy zdalnej, u mnie nawet największe piwniczaki tęsknią za jakimś wspólnym wyjściem. Popieram @kobrys13 w 100%
Co takiego się robi z tym "wolnym czasem"? Wykorzystuje się na (jeśli oczywiście nie ma ważniejszych obowiązków do wykonania) odpoczynek,
@tataBrajanka: przyznaję, że trochę mnie rozpuściły płatne interview w których brałem udział.