Aktywne Wpisy

MonazoPL +91
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta, to polecamy obadać bezwarunkowo darmowy rachunek w Banku Pekao z dodatkowym 400 zł premii na
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta, to polecamy obadać bezwarunkowo darmowy rachunek w Banku Pekao z dodatkowym 400 zł premii na
źródło: 400 zł pekao monazo
Pobierz
butterfly +158
#eksperyment z #cocacola niczym z frytkami czy burgerem z #mcdonalds ( ͡º ͜ʖ͡º) 10 lat, tyle mam tą oto butelkę. Co się z nią stało przez ten czas? Swego czasu stała w słońcu, więc etykieta częściowo wyblakła, a sama butelka się wklęsła. Poza tym cola straciła trochę swój oryginalny kolor. Dlaczego tyle czasu ją trzymam? Mam nietypowe imię, a na drugiej
źródło: IMG_20260109_130731
Pobierz

źródło: comment_1653977276LiuGqsFdrYWQekZQM6U7vt.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Ona jest wypromowana przez swoich starych którzy są wpływowi. A dokoła było o wiele więcej ogarniętych młodszych ludzi niż ona i jej durne teksty.
A co do klimatu to sobie możecie gadać i wymieniać słomki w maku. Jak nie zrobi się porządku z Chinami USA Rosja to cały ten wysiłek daje wielke nic xD
@DeadIy: no tak, dobrze, już, użyłeś super śmiesznego słowa, wiemy.
@Azazeal: pić rel
źródło: comment_1653996835KEleLPi9sYuUcT8T2UzIqy.jpg
Pobierz@MilionoweMultikonto:
Greta oczywiście jest wybitną specjalistką, i wie jakie katastrofalne będą skutki tego "zniszczenia środowiska" :)
A tak serio, to cała jej postać jest formą zwykłego szantażu emocjonalnego, mającego na celu przepchnięcie rewolucji ekonomicznej której kosztów nawet nie jesteś sobie w stanie wyobrazić, a będziesz je musiał ponieść. Jak Ci
Ciekawe czy napoczęta? ;)
źródło: comment_1653997674nuEBvFEh8zNeDQFj8yIjWc.jpg
Pobierz@wiem_wszystko: i Panu bardzo dziękujemy za podsumowanie sposobu myślenia krytyków Grety 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
@thomcios: mądrzy naukowcy, tacy jak ja, nie mają ochoty babrać się w medialnym gównie. Zwłaszcza że wiekszosc ludzi nawet nie rozumie i nie szanuie naukowców. Natomiast Greta jest świetnym liderem, który dotrze i do młodych i do starych.
@Azazeal: jeżeli podejmiemy właściwe decyzje możemy mieć i korzyści i zdrowe środowisko. Na przykład szkodliwe jest zakończenie pracy zdalnej po covidzie i zmuszenie ludzi do codziennych podróży i emisji niepotrzbnych zanieczyszczeń
@jamajskikanion: dokładnie tak!
@MilionoweMultikonto: Z racji wykształcenia i zawodu siedzę w tej rewolucji po uszy. Twierdzę, że negatywne skutki globalnego ocieplenia są wyolbrzymiane, pozytywne ignorowane, a koszty jego zapobiegnięciu bagatelizowane. Oczywiście w dłuższej perspektywie ta rewolucja jest konieczna - globalna temperatura nie może rosnąć w nieskończoność, gdyż z skutkowałoby to wykładniczo rosnącymi kosztami dostosowani, ale (z perspektywy krajów rozwiniętych) to jest problem
Ja natomiast uważam, że społeczeństwa wszystkich krajów, regionów powinny ze sobą współpracować, ponieważ dzisiaj rozmawiamy o problemie który bardziej dotyka ich a jutro możemy stanąć przed problem który dotyka nas, a jak sobie z nim poradzimy bez międzynarodowej współpracy? (。◕‿‿◕。
Komentarz usunięty przez moderatora
@theicecold: daj se spokój xD
Typ jak nie broni rapowania dudy to musi się zesrać we wpisie gdzie ktoś się nabija z Sochy. Szczególnie
źródło: comment_1654000956w0istvKyYXTPaqiwYzKD0c.jpg
Pobierz