Aktywne Wpisy

lubie-sernik +12
Mirki, wróciłem dziś z #cypr i pierwszy raz od dawna tak bardzo cieszyłem się, że jestem już w domu — a byłem tam tylko tydzień.
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
źródło: 1000055027
Pobierz
#raportzpanstwasrodka to mnie zawsze bedzie bawic.... co trzeba miec w glowie albo czego nie miec, aby sie tak przerabiac....
źródło: magdalena
Pobierz

źródło: comment_1653977276LiuGqsFdrYWQekZQM6U7vt.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Ona jest wypromowana przez swoich starych którzy są wpływowi. A dokoła było o wiele więcej ogarniętych młodszych ludzi niż ona i jej durne teksty.
A co do klimatu to sobie możecie gadać i wymieniać słomki w maku. Jak nie zrobi się porządku z Chinami USA Rosja to cały ten wysiłek daje wielke nic xD
@DeadIy: no tak, dobrze, już, użyłeś super śmiesznego słowa, wiemy.
@Azazeal: pić rel
źródło: comment_1653996835KEleLPi9sYuUcT8T2UzIqy.jpg
Pobierz@MilionoweMultikonto:
Greta oczywiście jest wybitną specjalistką, i wie jakie katastrofalne będą skutki tego "zniszczenia środowiska" :)
A tak serio, to cała jej postać jest formą zwykłego szantażu emocjonalnego, mającego na celu przepchnięcie rewolucji ekonomicznej której kosztów nawet nie jesteś sobie w stanie wyobrazić, a będziesz je musiał ponieść. Jak Ci
Ciekawe czy napoczęta? ;)
źródło: comment_1653997674nuEBvFEh8zNeDQFj8yIjWc.jpg
Pobierz@wiem_wszystko: i Panu bardzo dziękujemy za podsumowanie sposobu myślenia krytyków Grety 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
@thomcios: mądrzy naukowcy, tacy jak ja, nie mają ochoty babrać się w medialnym gównie. Zwłaszcza że wiekszosc ludzi nawet nie rozumie i nie szanuie naukowców. Natomiast Greta jest świetnym liderem, który dotrze i do młodych i do starych.
@Azazeal: jeżeli podejmiemy właściwe decyzje możemy mieć i korzyści i zdrowe środowisko. Na przykład szkodliwe jest zakończenie pracy zdalnej po covidzie i zmuszenie ludzi do codziennych podróży i emisji niepotrzbnych zanieczyszczeń
@jamajskikanion: dokładnie tak!
@MilionoweMultikonto: Z racji wykształcenia i zawodu siedzę w tej rewolucji po uszy. Twierdzę, że negatywne skutki globalnego ocieplenia są wyolbrzymiane, pozytywne ignorowane, a koszty jego zapobiegnięciu bagatelizowane. Oczywiście w dłuższej perspektywie ta rewolucja jest konieczna - globalna temperatura nie może rosnąć w nieskończoność, gdyż z skutkowałoby to wykładniczo rosnącymi kosztami dostosowani, ale (z perspektywy krajów rozwiniętych) to jest problem
Ja natomiast uważam, że społeczeństwa wszystkich krajów, regionów powinny ze sobą współpracować, ponieważ dzisiaj rozmawiamy o problemie który bardziej dotyka ich a jutro możemy stanąć przed problem który dotyka nas, a jak sobie z nim poradzimy bez międzynarodowej współpracy? (。◕‿‿◕。
Komentarz usunięty przez moderatora
@theicecold: daj se spokój xD
Typ jak nie broni rapowania dudy to musi się zesrać we wpisie gdzie ktoś się nabija z Sochy. Szczególnie
źródło: comment_1654000956w0istvKyYXTPaqiwYzKD0c.jpg
Pobierz