Aktywne Wpisy
Jak wyjść z biedy?
Pytam poważnie.
Nie mam wykształcenia ani doświadczenia zawodowego
Chce coś zmienić na lepsze w nowym roku.
Jaki mam możliwości? Pytam bo sam żadnych nie widzę...
Mam wrażenie że każdy zarabia 10k jak nie więcej i ma możliwość korzystać z życia.
Pytam poważnie.
Nie mam wykształcenia ani doświadczenia zawodowego
Chce coś zmienić na lepsze w nowym roku.
Jaki mam możliwości? Pytam bo sam żadnych nie widzę...
Mam wrażenie że każdy zarabia 10k jak nie więcej i ma możliwość korzystać z życia.

Dumle007 +109
34 LEVEL wbity, można jemu plusika albo chociaż
(づ•﹏•)づ?
I szczęśliwego nowego roku dla was (づ•﹏•)づ
(づ•﹏•)づ?
I szczęśliwego nowego roku dla was (づ•﹏•)づ
źródło: 1000112298
Pobierz

źródło: comment_1653977276LiuGqsFdrYWQekZQM6U7vt.jpg
Pobierz@NiBBonacci: kolejny z ad personam. Już wiem dlaczego popierasz tego starego głąba z OP, masz błędne myślenie tak samo jak on. Nie pozdrawiam.
Przykro mi Heniu, każdy kto nie jest płaskoziemskim szurem czarmanderem jak szesnastolatka woła „mamy p--------e, posłuchajcie co naukowcy mówią” zainteresuje się tym co faktycznie mówią, nigdy nie chodziło o postawienie szesnastolatki w roli eksperta.
źródło: comment_1653985641ytg8OHfUKkX4jPvtHm1Ofd.jpg
Pobierz@Bordomir: tak, prawdą jest twój komentarz o zebranych tu idiotach. Jest ich dwóch. Ty i OP.
Mem jest merytorycznym zerem i w zaden sposób nie udowadnia, że Greta Thunberg nie ma racji.
Dlaczego?
Mamy do czynienia:
1) Z argumentum ad personam - "To nie może być prawda, bo ta osoba jest
@Bordomir: bo od kilkudziesięciu lat mieliśmy w dupie to, co mówią naukowcy i eksperci w tej dziedzinie. To tylko pokazuje, jak bardzo jesteśmy w dupie, że świat dopiero zainteresował się tematem, gdy wystawiono na środek jakąś Gretę.
@Bordomir: I nie, nie robi dobrej roboty, bo dokłada cegiełkę do ignorancji i klimatycznego denializmu.
@DeadIy:
źródło: comment_1653986897xrvDJHOXOO7QMGOwT7IlRV.jpg
Pobierz