Aktywne Wpisy

Roszp +197
Wysyłaliście mi temat z grupy dla elektryków o audiofilskiej różnicówce za – w zależności od wersji, 4 do 8 tysięcy zł. Kiedyś już o niej pisałem, nie było wtedy jednak recenzji na stronie dystrybutora. A ta jest przepiękna.
Recenzenci stwierdzają bowiem, że każdy dodatek do systemu stanowi jego regres brzmieniowy, i na tym się skupiają. Najpierw konstruują kabel zasilający z wpiętą różnicówką i próbują więc określić skalę tego regresu. Stanowczo stwierdzają, że:
Recenzenci stwierdzają bowiem, że każdy dodatek do systemu stanowi jego regres brzmieniowy, i na tym się skupiają. Najpierw konstruują kabel zasilający z wpiętą różnicówką i próbują więc określić skalę tego regresu. Stanowczo stwierdzają, że:
Wpięcie
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-2 o 07.07.12
Pobierz
yahoomlody +182
Najgorsza cecha u bab to ciągle gadanie i co ciekawe, większość bab taka jest xD gadają i gadają i gadają, byle gadac, powtarzają w kolko to samo, bo ciezko wymyślać cos nowego. Posiedzenie chwile w ciszy to dla nich jakas największa kara.
W momencie jak zacząłem randkować to była dla mnie Choroszcz ile mozna tyle gadac i to jeszcze z obcymi ludźmi. Zdarzyło sie ze na tinderze zanim sie spotkałem z laska
W momencie jak zacząłem randkować to była dla mnie Choroszcz ile mozna tyle gadac i to jeszcze z obcymi ludźmi. Zdarzyło sie ze na tinderze zanim sie spotkałem z laska

Od zera do zatrudnienia jako Junior Java Developer w trzy miesiące po 6-8h nauki dziennie. Możliwe?
@Caishen: Da się, ale nie przez dłuższy okres czasu. I mocno to człowieka wypala.
@Caishen: jeżeli ci to sprawia rzeczywistą przyjemność, to możliwe jest siedzieć nawet 12h. Po za tym nauka programowania to nie jest siedzenie, czytanie książki i zapamiętywanie na pamięć definicji. Przede wszystkim to projekty.
Jak przygotowywałem się do studiów, to sobie klepałem kilkaset zadań dziennie z matmy 4 fun, bo zwyczajnie miałem taką zajawkę.
Komentarz usunięty przez moderatora
@DuzoPracuje: Ale jest 300 CV na jedno miejsce xd, złóż sobie na pracuj.pl CV to dostaniesz powiadomienie ile osób składa, to nie jest kłamstwo, ofert jest dużo, ale junior IMO zmienił definicje i to nie jest osoba co nic nie
Może mnie ludzie w realu oszukują, ale narazie wygląda to tak że znajomi z rl z branży IT zachęcają i mówią, że jest zapotrzebowanie nawet na juniorów, natomiast
@DuzoPracuje: Czyli dokładnie takie jakie będzie twoje?
Realnie tych CV jest raczej kilkanaście albo kilkadziesiąt a nie 300. To też jest przesada
Różne są sytuacje w życiu. Możliwe że będziesz miał farta i dostaniesz jakaś robotę albo załatwi ci to któryś z
W trzy miesiace ogarniesz podstawy, zobaczysz ile to jest wiedzy do przyswojenia, nieskończona lista pojęć do ogarnięcia ( ͡° ͜ʖ ͡°)