Aktywne Wpisy

trevoz +258
Czy to prawda, że Hanna Rudnicka pracująca jako Sales Executive SMB w Glovo na codzień stosuje tzw. "mikrofeminizm" polegający na dyskryminacji płciowej względem mężczyzn?
Pytania otwarte do firmy Glovo:
Czy jest to zgodne z Code of Conduct w Glovo?
Czy teksty w stylu "wal sobie (konia) sam w pokoju" albo "wystarczy że istnieje, to właśnie robię dla mężczyzn" płynące z ust waszej pracownicy jest czymś co jest zgodne z wizją waszej firmy?
Pytania otwarte do firmy Glovo:
Czy jest to zgodne z Code of Conduct w Glovo?
Czy teksty w stylu "wal sobie (konia) sam w pokoju" albo "wystarczy że istnieje, to właśnie robię dla mężczyzn" płynące z ust waszej pracownicy jest czymś co jest zgodne z wizją waszej firmy?
źródło: c680e702af5228f48d21eb276fd1510ca07ecc4a5b4d8e9ad39c9be4ff2a733e
Pobierz
PanMaglev +2

Od zera do zatrudnienia jako Junior Java Developer w trzy miesiące po 6-8h nauki dziennie. Możliwe?
@Whiskeyjack29: Nie rozumiem, składasz na ofertę na pracuj.pl i przyjdzie ci info ile osób składało na tą samą ofertę, więc masz informacje ile osób masz na tą jedną ofertę, około dwa lata temu
Chociaż w sumie nie wiem jak teraz wygląda
Komentarz usunięty przez moderatora
@DuzoPracuje: wysłałem kilkadziesiąt cv, odbylem kilka rozmów, z feedbacku wiem, ze nie odbiegam skillem od średniej juniora, ale wolą wybrać młodych, po studiach, niż mnie ¯\_(ツ)_/¯
W tej chwili zrezygnowałem z nauki przez brak czasu, może jeszcze spróbuję za jakiś czas, ale mlode dynamiczne zespoly nie chcą kolesia grubo po trzydziestce
Proza życia ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale za jakiś czas na pewno do tego wrócę
@wellwellwell: bez przesady, wlasnie takie zagadnienia teoretyczne takim osobom pójdą wyjatkowo dobrze. Mówimy tu o osobie ktora ma jakieś pojecie techniczne i uczy się bardzo intensywnie przez 3 miesiące. Na takie pytania powinien spokojnie odpowiedzieć