Aktywne Wpisy

WielkiNos +21
Panowie co was powstrzymuje żeby się tak ubierać?
#modameska #pytaniedoniebieskichpaskow #logikaniebieskichpaskow
#modameska #pytaniedoniebieskichpaskow #logikaniebieskichpaskow
źródło: temp_file6178717257426182633
Pobierz
Zoriuszka +161
Wydaje mi się iż powoli wychodzimy z ery mediów społecznościowych. Każda kolejna platforma jest obecnie cieniem dawnej siebie, i mimo iż może nawet posiada liczby (które w większości z nich rok rocznie lecą i tak na łeb), tak poziom tam prezentowany dawno już sięgnął dna.
#twitter - 90% contentu to wyzywanie jednych przez drugich. Wszystko oparte jest na kręceniu nienawiści między grupami społecznymi. Promowane przez algorytm posty to albo zwidy alkoholowe
#twitter - 90% contentu to wyzywanie jednych przez drugich. Wszystko oparte jest na kręceniu nienawiści między grupami społecznymi. Promowane przez algorytm posty to albo zwidy alkoholowe

Money poddał pewnego wykastrowanego chłopca kuracji hormonalnej, szeregowi operacji chirurgicznej zmiany płci. Money zmuszał bliźniaków do próbnych aktów seksualnych, przy czym David odgrywał rolę pupy, a jego brat dociskał swoje krocze do pośladków. Bracia popełnili s---------o.
Dodałem tłumaczenie z Wikipedii
Link do znaleziska: https://www.wykop.pl/link/6342377/tworca-pojecia-znanego-dzis-jako-gender-david-reimer-mial-sklonnosci-pedofilskie/
#historia #ciekawostki #swiatnauki #bekazlewactwa #bekazpodludzi #lewackalogika #
źródło: comment_16356998913vazBilD8LsnIV5JwLrLrN.jpg
Pobierz@RFpNeFeFiFcL: ajjj, to jak zawsze przez nietolerancje prawaków (nawias faszystów) i presję społeczną rówieśników w szkole
źródło: comment_1635700188kvOti7ZtY8NwXcbh4Mhb5z.jpg
PobierzMoney oczywiście - już poprawiłem
Sorry
No właśnie nie miał racji co pokazuję tragiczny 'wynik' jego eksperymentu.
Do tego od samego początku tuszował fakty.