Aktywne Wpisy

Grzesiok 0
Poszukiwane: Filmy pod Halloween dla młodszej młodzieży = 12-13 latków.
Co możecie polecić? Nie chodzi mi o takie błahe produkcje jak gęsia skórka, bo "IT" już mają zaliczone ale z drugiej strony nie wyjeżdżajmy z jakimiś Egzorcyzmami lub Obecnościami, bo to może być za mocne.
#film #filmy #horror #filmnawieczor
Co możecie polecić? Nie chodzi mi o takie błahe produkcje jak gęsia skórka, bo "IT" już mają zaliczone ale z drugiej strony nie wyjeżdżajmy z jakimiś Egzorcyzmami lub Obecnościami, bo to może być za mocne.
#film #filmy #horror #filmnawieczor

hell_naw +183
Dzisiaj 8 rano HR napisał mail że nie uważa za odpowiednie aby jeść banany bo źle wpływają na męskich współpracowników z Indii gdy kobieta to przy nich robi (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) i aby nie doszło do nieporozumień.
#pracbaza #korposwiat
#pracbaza #korposwiat

W ciągu tego tygodnia wykonałem ok. 50 telefonów do pracy jako pomocnik hydraulika/elektryka/ do wykończeń. Za każdym razem pytanie o doświadczenie. Mówię, że skoro szukam pracy na pomocnika to nie mam i jestem do przyuczenia. Pracy nie znalazłem. Obszar z najniższym bezrobocie w Polsce - #poznan (2% bezrobocia).
Nie wiem jak mam zdobyć jakieś doświadczenie, skoro do pracy już trzeba mieć doświadczenie xD. Kursów czy szkoleń żadnych nie ma. Chyba tylko pozostaje #emigracja do fabryki smrodu na zachodzie. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#polska #praca #pracbaza #feels
@Stingeree: Przecież mówię się że na tym się nie znam i szukam do przyuczenia xD.
Jeszcze Ci zapłacą za to że coś robisz by zwiększyć kwalifikacje( ͡° ͜ʖ ͡°).
@Matis666: Raczej nie... lekarz na państwowym jest w stanie zrobić 70K miesięcznie plus prywatna praktyka.
24godzinny dyżur na państwowym SOR to około 200zł/h i nie ma chętnych lekarzy za te pieniądze... bo na prywatnej praktyce ma tule za wizytę konsultacyjną 10-15min i pracuje w lepszych warunkach przy biurku i komputerze.
@lukasa: Później przychodzę do roboty i nie umiem układać tapet. Super pomysł xD
Zatem rzeczywiście nie nadajesz się do budowlanki i osoby z którymi rozmawiasz w taki sposób to widzą
Komentarz usunięty przez moderatora
To mówisz, że się później poodklejały i chcesz zobaczyć jak robi to prawdziwy fachowiec. Potem robisz tak jak ci pokaże ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jednocześnie wszędzie brakuje rąk do pracy i biorą każdego i dają 4k na start
wykopki to debile xD