Aktywne Wpisy

Clermont +60
Czy w jakimś Matriksie żyję? Tysiące plusów pod jakimiś wyrazami wsparcia dla Robercika i głosy oburzenia, że tylko w jakimś bantustanie tak można potraktować legendę xD Przypomnę, że on nie został wyrzucony z reprezentacji, tylko zrezygnował, bo się obraził za odebranie mu funkcji, do której się nie nadawał, a jego przerośnięte ego nie pozwala mu zacisnąć zębów i spróbować udowodnić na boisku i poza nim, że się jednak nadaje. Opaska kapitańska to

KingaM +25
Kolego który nabazgrales mój nick z wykopu na mojej szafce w #pracbaza, może tak byś się przedstawił lub zagadał? Trzeba czegoś więcej by mnie przestraszyć

W tym sezonie zbieramy oceny kierowców za poszczególne GP oceniać można tutaj proszę tylko o niepsucie zabawy i nie wypełnianie ocen więcej niż raz. Oceny zbieramy do jutra do 12:00 później wpiszę je w arkusz i opublikuję pod tagiem #f1mpc bez wołania.
W tym tygodniu nie uzyskaliśmy żadnych końcowych odpowiedzi więc mało co się w naszej zabawie zmieniło.
Pierwsze miejsce zajmuje @szyperist drugie @Jawo94 trzecie @Jacaaa
Link do arkusza tutaj
#f1mpc #f1
źródło: comment_1620635042G876ywha1qLhvECrePO6CL.jpg
Pobierzźródło: comment_1620635207qKGtNW77nZzvYG3XTzPTPj.gif
Pobierz@jedlin12 @Lethorin @milosz1204 @krasnoludkolo @joolekk @Tolmaion92 @Bambomancer @olasty @Raa_V @Luceeek @danielson161 @sobol29 @Syskiev @Gubi48 @Janelborodo123 @zbigniew-wu @abonent_ @Masieg @DetectiveHorse @Wabi_Sabi @mydailymemes @dwiestronyhistorii @Kennyy @BJXSTR @Amolfkikler @eeeeeeee @chianski @scully @KotSzybki @SiennyStog @Sruklilele @