Aktywne Wpisy
terminator800 +51
Powiedzcie mi czy to ja jestem #!$%@? czy moja żona.
Żona potrafi zostawić rosół na małym ogniu (kuchenka gazowa) i wyjść na 2-3 godziny.
Moim zdaniem to niebezpieczne i nieodpowiedzialne. Mieszkamy w bloku.
Czy Wy tez takm robicie? Moze serio przesadzam?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #gotowanie
Żona potrafi zostawić rosół na małym ogniu (kuchenka gazowa) i wyjść na 2-3 godziny.
Moim zdaniem to niebezpieczne i nieodpowiedzialne. Mieszkamy w bloku.
Czy Wy tez takm robicie? Moze serio przesadzam?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #gotowanie
pierwszynawenus +307
Policja z Piaseczna prowadzi akcję „bezpieczny rowerzysta”. W tym celu filmuje dronem rowerzystów, którzy z niewielką prędkością przejeżdzają na zielonym świetle przez przejście dla pieszych. W krzakach czekają już na nich schowani policjanci, którzy wystawiają mandaty. Dzielna policja chwali się w mediach społecznościowych tą jakże potrzebną akcją. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rower #polskiedrogi #polskapolicja #kierowcy #drony #piaseczno #warszawa
#rower #polskiedrogi #polskapolicja #kierowcy #drony #piaseczno #warszawa
BMW serii 5 to już premium? Co jest wyznacznikiem w BMW?
@mayek: sam to wymyśliłeś? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Tranzystor_IGBT: clarkson to top1% najbogatszych ludzi w uk? Raczej nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@fegwegw: ale wiesz, że nie wszyscy mają potrzebę mieszkania w 300m domu? Można mieszkać w 120 m2, mieć kilkuletni porządny samochód i naprawde pokaźne konto nie afiszujac się nim.
Klasa niższa - środki wystarczają na zaspokojenie potrzeb i MINIMALNYCH zachcianek, takich jak pizza, kebab, albo zabawka dla dziecka.
Klasa średnia - środki wystarczają na zaspokojenie potrzeb i spełnienie WIĘKSZOŚCI zachcianek ale w miare rozsądku, tj. wakacje, wyjazd na narty, auto z salonu jak sie ma ochote, dom - niezależnie czy na kredyt czy nie - jest taki jak chcemy (a
@LazyInitializationException: Skąd wiesz, że to w Tomaszowie? I w jaki sposób policzyłeś, że koszt postawienia domku+/- 150m2 użytkowej to 300-350k? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@peszmerd: także patrzac na to ile clarkson zarabia (pic rel) i na to że wystarczy zarabiac 650k rocznie by byc w 0.1% najbogatszych to clarkson jest #!$%@? wyżej niż klasa srednia.
Komentarz usunięty przez autora
Zależy jak skonfigurowana. Bieda wersja 5 może kosztować poniżej 200 000 zł. Na wypasie seria 3 może kosztować 300-400k zł.