Aktywne Wpisy

CosyGrave +253
Wykopek w dniu premiery z kartką papieru i długopisem będzie liczył czarnoskórych w grze czy się zgadza z podziałem etnicznym na Florydzie xD
#gta #gta6 #bekazprawakow
#gta #gta6 #bekazprawakow
Balento +33
ale mam bekę z wielkich polaków co ból dupy mają o kilka czarnych w gta XDDD i #!$%@? z tym że więcej tam było białych
#gta #bekazprawakow
#gta #bekazprawakow
#rower #polskiedrogi #polskapolicja #kierowcy #drony #piaseczno #warszawa
Jakby na blachosmrodziarzy jadących po chodniku policja czychała w krzakach to byś pewnie jajami o dupe klaskał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@radziuxd: Ja bym chciał, aby przepisy były sensowne, a policja kierowała się logiką i rozumem. Chodzi o to, aby zapewnić bezpieczeństwo, a nie o to by poprawić budżet, albo zyskać aprobatę przełożonych, lub poklask jakiejś grupy społecznej.
@radziuxd: szkoda że wszędzie są żale kierowców jak to zła policja ich kara xd
Komentarz usunięty przez moderatora
@radziuxd: Podczas przejeżdżania przez pasy powinno się zachować szczególną ostrożność. Tak powinno być w przepisach. Niestety o tym ludzie się nie dowiedzą, bo przepisy mówią o całkowitym zakazie przejeżdżania przez pasy, do czego nikt się nie stosuje i stosować nie będzie. Policjanci ze swoimi dzieciakami też będą tamtędy przejeżdżać po pracy, bo że względu na liczbę przejść i fakt, że
Uzasadnienie jest takie, że wlepiają mandaty, więc żadna strata czasu tylko słupki w górę ( ͡º ͜ʖ͡º)
@pierwszynawenus: stawiam dolary przeciwko orzechom że sam tak łamiesz przepisy. i gdyby każdy, powtarzam każdy policjant, pracował według własnego widzimisię a nie odgórnych rozkazów, to dopiero byłby rozpiździaj.
o matko takie owieczki to idealny elektorat dla władzy